Los bericht bekijken
  #22  
Oud 7 januari 2009, 21:06
de_passant's schermafbeelding
de_passant de_passant is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 13 december 2008
Locatie: graft-de rijp (multikabel)
Ziggo Internet: z3i Alles in 1 Extra 50 Mb Modem: Ubee
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Is ook een beetje kort door de bocht lijkt me. En waarom vind je het nergens op slaan? Wat voor verschil merk jij erin? Omdat je buren wat nieuws hebben moet jij ook direct maar wat nieuws? Het gaat er toch om dat het product werkt? Daarbij je betaald niet voor het modem, je hebt het in bruikleen, dus ik zie de reden niet om een goed werkend modem te gaan omruilen.

En als het modem dan omgeruild zou moeten worden, waarom voor dit type modem? De huidige types modems kunnen tot 51Mbit aan snelheid leveren, dus wat heb je eraan met een Internet Z1 t/m Z3 of een Alles-in-een Basis of Plus abonnement? Deze snelheden kunnen met gemak door de huidige modems geleverd worden? Waarom dan een duurder Docsis 3.0 modem ervoor in de plaats zetten?
Het zou, met het oog op toekomstige snelheidsverhogingen, gefaseerd uitgerold kunnen worden. Twee redelijk toekomstige snelheidsverhogingen, van bijv. zo'n 20 a 25%, en je zit zo richting 51 MB. We zullen moeten afwachten wanneer Ziggo overgaat tot het uitrollen en wie dan als 1e in aanmerking komt.