Los bericht bekijken
  #6  
Oud 7 januari 2009, 11:38
raymond's schermafbeelding
raymond raymond is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 april 2005
Locatie: Rijswijk / Prolocation
Berichten: 1.082
Standaard

Hi!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Phillipus Bekijk bericht
Raymond,

Even ter verduidelijking: Het gaat mij uiteraard niet meer om Wanadoo. En ook weet ik wel dat Wanadoo destijds in Orange is veranderd, waardoor kennelijk de naam Wanadoo niet meer in beeld komt bij Ziggo.
En natuurlijk wordt ingelogd via @ziggo.nl ! Dit gebeurt overigens op alle 3 pc's (zowel XP als Vista) die hier staan, dus aan de systemen ligt het niet. Maar het vreemde is dat als via bv NZB-Portal wordt gedownload, dit WEL gebeurt via Ziggo-nieuwsgroepen. Ergo betekent het dat ik dus wel de beschikking heb over de Ziggo-nieuwsgroepen, behalve in Outlook ?!?
Dat je via ziggo inlogt snap ik maar de vraag was, authoriseer, log je in, in je news client? Bij Orange hoefte dat niet, bij Ziggo wel, zonder dat je inlogt werkt het niet.

De oude server namen worden BINNEN het Ziggo gebied omgeleid naar de Ziggo server, met een speciale toegang. Die speciale toegang was tijdelijk en vervalt zeer binnenkort. Dan kun je dus alleen news.ziggo.nl

Het is dus wel noodzaak dat je de config van je outlook doorloopt en daar aanpast waar nodig. Configuratie voorbeelden staan op de Ziggo site maar ook in het forum.

Bye,
Raymond.