Los bericht bekijken
  #18  
Oud 6 januari 2009, 19:57
Teddy42's schermafbeelding
Teddy42 Teddy42 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 28 december 2008
Locatie: @home
Ziggo Internet: Z2
DTV: alfa crypter
Berichten: 4
Standaard

voor deze tv had ik ook al een loewe, en een digitale ontvanger van Ziggo nl de humax echter zonder problemen. Ik heb volledig nieuwe kabels gekocht, alle kabels die ik heb gekocht zijn gekocht in de betere elektronica zaak, met mijn vorige Loewe had ik geen problemen, Ik wilde nu over op geïntegreerde HD decoder, nu blijkt dat Ziggo geen ondersteuning biedt aan de Mascom alpa crypter, mijn vraag is waarui bestaat ondersteuning? Ziggo moet een signaal doorgeven, en waarom lukt dat overdag wel prima zonder hapering en in de avonduren lijkt het erop dat dit signaal niet voldoet aan de snelheid van de decoder.

Ik heb alle mogelijkheden al geprobeerd om het sgnaal te verbeteren door versterkers te plaatsen oa een van Hirschmann 6db extra maar het biedt geen verbetering.
nogmaals wat is ondersteuning, en ik hoor gewoon veel klachten in mijn postcode gebied.
wie de oplossing heeft kan zich melden via dit medium.
ik heb geen trek meer in discussies wat ik wel of niet geprobeerd heb, en of ik wel de juiste zaken met elkaar gecombineerd heb. Bellen met Ziggo haalt ook niets uit want het is telkens het zelfde vragen script dat men doorloopt. maar oplossingen ho maar.
Ziggo zou er goed aan doen het signaal niet anders te coderen dan volgens de regels Irdeto.

met groet
Teddy