Los bericht bekijken
  #19  
Oud 6 januari 2009, 15:53
kingpin's schermafbeelding
kingpin kingpin is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 20 juli 2004
Locatie: Support N.W.
Ziggo Internet: A-I-Extra, Ubee EVM3200, Sitecom Gigabit/XR
DTV: Humax / PVR
Berichten: 1.054
Standaard

Zou het misschien ook mogelijk zijn dat de problemen niet extern zijn, maar zouden kunnen liggen aan uw huisinstallatie?
Is dat mogelijk?
Medewerker moet inderdaad bij snelheidsproblemen vragen of er een router is. Hij/zij wil zeker weten waar een eventuele fout zit.
Dus zaken uitsluiten.
Bij snelheidsproblemen is de enige procedure: pc rechtstreeks aangesloten op de modem, opgestart in de veilige mode en dan drie keer een speedtest.net uitvoeren met een tussenruimte van 10 minuten. Deze waardes doorbellen. Medewerker zal de modem doormeten.
Dan kan er adequaat gezocht worden naar een oplossing.
Bijvoorbeeld monteur inplannen.
Maar: Ook geconstateerd dat het merendeel van de snelheidsproblemen liggen bij de huisinstallatie: spyware/virussen/oude Windowsbestanden/cookies/en vooral conflicterende antivirusprogramma's en illegale Windows versie.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timo Bekijk bericht
Hier is het idem om te huilen. Daar betaal je veel en veel teveel voor. Als je bijna 48 euro kwijt bent. Alles gaat zeer moeizaam en langzaam. Er komt mail, of veel te laat.

Als je een probleem hebt door Ziggo, komt meteen de vraag heeft u een router.

Ja, haal die eraf. Ik stomme, je weet wel wat. Zonder(normaal luister ik daar niet naar, helaas nu wel) deed hij het ook niet zonder router. Nu zit ik met een verbinding die zijn geld niet waard is. Plus dat mijn router niet meer functioneert. Kan mijn tweede pc niet gebruiken, router doet het totaal niet meer. Bij het onderwerp router een vraag gesteld, helaas kan niemand helpen.

Morgen ga ik Ziggo hierover bellen, zij zijn de oorzaak van deze problemen.

Ben eerlijk gezegd goed aan het balen. Wat een bedrijf, het functioneert niet naar behoren, maar laat klanten op de blaren zitten.

Zie dat ik niet alleen sta, alleen wij krijgen op geen enkel front medewerking.

Groet, timo