Los bericht bekijken
  #236  
Oud 6 januari 2009, 14:07
Tanner85's schermafbeelding
Tanner85 Tanner85 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 4 november 2008
Locatie: Drunen Essent
Ziggo Internet: Alles in 1 Xtra
DTV: Samsung HD ontvanger
Berichten: 11
Unhappy

Beste FEELGOOD,

Ik heb exact dezelfde mail als die van jou 'mogen' ontvangen?
Ze maken er bij Ziggo wel werk van om je aan het lijntje te houden. Kunnen ze die energie niet steken in het oplossen van de problemen

Ik vraag me af hoeveel uiteindelijk de internetsnelheid mag afwijken van wat Ziggo aanbied. Ik heb sinds jaar en dag 12Mb (voorheen van @home intensief)en niet meer. Ziggo houdt nu vol dat ik een Z3 15Mb abo heb. Volgens de helpdesk is mijn snelheid lager door de door hen aangegeven factoren. Maar een afwijking van 20% lijkt mij niet nodig en acceptabel.
Ik heb begin december opdracht gegeven om het abo om te zetten naar alles in 1 extra. Als ik dan nog steeds 20% lagere snelheid houd krijg ik dus 16Mb, wat lijkt op de snelheid van Z3 doch ga ik betalen voor Alles in 1 extra.
Ik heb geen invloed op de tijd die het duurt voordat een abo is omgezet maar ik pik het niet als ik:
-(Meer) Ga betalen voor een produkt dat niet geleverd is (Dus zolang het abo met 20Mb/3Mb nog niet is geleverd)
-Uiteindelijk een snelheid heb die eigenlijk hoort bij een 'lagere abo'

Ik ga niet maanden wachten totdat alles in orde is/komt. Zodra ik een maand (vooruit)betaald heb voor niet geleverde diensten laat ik gelijk het een en ander juridisch aanpakken.

De prijs voor het Alles in 1 extra is dusdanig dat een klant ook minimaal op goede service moet kunnen rekenen. Mij lijkt het alsof Ziggo zijn problemen niet opgelost krijgt.

ZIggo wil ook zo snel mogelijk met de interactieve diensten aan de gang wat begrijpelijk is. Maar je kunt hier toch wachten op nog meer problemen bovenop de berg die er al ligt. Mensen die Ziggo al kennen zullen toch wel eerst tot 3 tellen voordat zij een dure interactieve digitale ontvanger zullen aanschaffen.
Ik verwacht dat interactieve tv bij Ziggo voorlopig door de huidige problemen niet van de grond komt.