Los bericht bekijken
  #1  
Oud 5 januari 2009, 20:54
timo's schermafbeelding
timo timo is offline
Member
 
Geregistreerd: 26 mei 2008
Locatie: -@home
Berichten: 51
Standaard Krijg U.S. Robotics router niet meer online

Mijn router functioneert nadat de stekker eruit moest niet meer. (Weet het, ben stom, had niet naar die persoon bij Ziggo moeten luisteren.)

Probeer het kort te houden. Ziggo gaf problemen, iedere keer lag mijn internet verbinding plus mail eruit. Gebruik mijn nieuwere (ondertussen ruim 3jaar oude) pc, maar hij zit wel op een router. Merk U.S. Robotics. (Voorheen bij @home "nooit"problemen gehad.)

De verbinding deed het de eerste keer na ongeveer 24 uur weer normaal. Toen gebeurde het weer. Gebeld, dan wordt er gezegd de router eraf en rechtstreeks in de kast. Dat was het probleem niet, maar had nog geen verbinding. Monteur geweest, maar bij mij aan de overkant daar had hij een nieuw modem geplaatst. Kreeg dat slecht online, dus bij mij deed hij dat niet meer. Hier heeft hij niets gedaan, omdat ondertussen mijn internet verbinding het weer deed. Wat de reden van de storing was, waren voor hem ??????Het lag in ieder geval niet aan mijn apparatuur.

De dag erna de router aangesloten, niets. Geen verbinding te krijgen op alle twee de pc's

Degene die de router geïnstalleerd heeft, heeft de instellingen nagekeken. Alles klopte, helaas hij had een afspraak en moest weg. Hij wist op dat moment niet wat de reden kon zijn.

Dan ben je afhankelijk, wat ik erg vind, los het liever zelf op. Maar tot op heden is dat niet gelukt.

Wat ik geprobeerd heb. De pc naar een herstelpunt te brengen voordat dit probleem begon. Dat meerdere keren, helaas dat lukte niet er waren geen veranderingen aangebracht.

Weet iemand hier wat het probleem kan zijn. Of tips hoe ik iets nog na kan kijken. Héél graag, mijn kleinzoon gebruikt de oude pc....

Ik heb XP Prof, plus Norton Internet Security 2008.

Ben absoluut geen pc expert, kan daar rekening mee gehouden worden. Als er uitleg wordt gegeven dan in voor mij begrijpelijke taal.

Bij voorbaat bedankt, timo