Los bericht bekijken
  #274  
Oud 5 januari 2009, 20:21
bezigebij's schermafbeelding
bezigebij bezigebij is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 juni 2008
Locatie: Cogas regio /Ziggo
Ziggo Internet: Internet alles in 1 extra Cisco EPC3928 Netgear 3800
DTV: Neotion Ci+, iHDR Humax 5200c
Berichten: 862
Standaard

Hier blijft het allerbelabberst. Zit gemiddeld nog niet op 40% van de snelheid van voor 1 december.

Omdat op klachten via het klachten formulier niet werd gereageerd heb ik vorige week maar weer eens de helpdesk gebeld. Werd daarbij te woord gestaan door een vriendelijke medewerkster die mij echter niet verder kon helpen. Wel kon ze me vertellen dat mijn eerdere klacht was doorgegeven aan een andere afdeling en dat de technische dienst deze inmiddels had afgesloten. Op mijn vraag wat ze dan wel gedaan had kon ze geen antwoord geven. Na intern overleg deelde ze mee dat de helpdesk verder geen ondersteuning kon geven. Ik moest mijn klacht maar doorgeven via het kontaktformulier. Kafka had het niet beter kunnen verzinnen.

Edoch vandaag kreeg ik een reactie op een klacht die ik via het bekende formulier had ingeleverd de reactie was als volgt:

Wij bieden u onze excuses aan voor de lange tijd die het beantwoorden van uw vraag in beslag heeft genomen. Naar aanleiding van uw vraag informeren wij u als volgt. Wij hebben vaker melding gehad dat er problemen zijn met de nieuwsserver. Wij zijn bezig om dit probleem te achterhalen.
Moet je nu zo'n antwoord geloven en wordt er werkelijk naar een oplossing gezocht en waarom wordt dat dan niet breeduit gecommuniceerd. Daarmee voorkom je dan in ieder geval veel ergenis. Of hoort dit soort antwoorden tot de categorie "Veel beloven en weinig geven doet gekken en dwazen in vreugde leven"
Ik wacht maar weer verder af.