Los bericht bekijken
  #15  
Oud 5 januari 2009, 16:50
real_marsman's schermafbeelding
real_marsman real_marsman is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 4 januari 2009
Locatie: Den Bosch
DTV: Samsung DCB-B270R / Samsung DCB-9401R (defect)
Berichten: 29
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
... de ontvanger toch nog eens rechtstreeks aansluiten op de AOP om uit te sluiten dat er toch iets fout gaat met de huisbekabeling
Ik heb 't geprobeerd, maar de BER-rating bleef zo rond de 200 schommelen op meerdere zenders. Ik heb nu ook gemerkt dat de blokjes vrijwel iedere keer te zien waren als ik de ontvanger weer aan de stroom hing. Ik schakel zowel de TV als de ontvanger uit d.m.v. een stroomblok met schakelaar. Dat zou toch geen kwaad moeten kunnen, toch?

Mijn vermoeden dat 't dan misschien wel aan de ontvanger lag, lijkt juist te zijn. Ik heb vanmiddag een Samsung DCB-B270R gekocht en daarmee is de BER op alle kanalen netjes 0, zélfs op Weer en Verkeer. Nu hopen dat 't zo blijft.

Ondanks dat 't dan wel aan mijn eigen spullen blijkt te hebben gelegen, blijf ik er wel bij dat de behandeling door de helpdesk wel wat netter kan. Als ze - al dan niet terecht - concluderen dat 't niet aan Ziggo kan liggen, dan stopt 't daar ook mee. Geen verder advies, helemaal niks.... Nou ja, 't werkt in ieder geval weer.