Discussie: Vraag: nieuw zeeland
Los bericht bekijken
  #8  
Oud 5 januari 2009, 14:46
peterT's schermafbeelding
peterT peterT is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 januari 2009
Locatie: Groningen @Home
Berichten: 2
Standaard Niet bellen met australie

Op 30 dec heb ik onderstaande klacht via het klachtenformulier naar Ziggo gestuurd. Op 3 jan kreeg ik een standaard E-mail dat de klacht in behandeling is. Voor mij bestaat het probleem dus al sinds 18 dec.
Allemaal dus snel een klachtenformulier invullen. Ondertussen kan je WEL via bijv. www.buitenlandbellen.nl (goedkoper dan ziggo!) australie en nieuw-Zeeland bereiken.

PeterT

-------------------------------------------------------------------
Sinds 18 dec kan ik niet meer bellen met Australie. Een stem zegt dat de nummers "niet bestaan". Gebeld worden kan ik wel. Vanuit andere providers, via 0900 voorbelnummers en via Belgie kan wel naar Australie gebeld worden; Andere ziggo abonnees hier in Groningen hebben er ook last van. Het probleem ligt duidelijk bij Ziggo en is m.i. niet te wijten aan de recente kabelbreuk in de middellandse zee.
19 dec heb ik dit probleem gemeld bij de klantenservice. Het is genoteerd. Resetten van telefoon/internet modem en router heeft geen invloed. Een storingsnummer wilde de klantenservice hiervoor niet geven. Verder niets meer gehoord. Wanneer lossen jullie dit probleem eindelijk op?
---------------------------------------------------------------