Los bericht bekijken
  #26  
Oud 5 januari 2009, 13:06
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.972
Standaard

Hmm, snap nu beter waarom Family7 in het basis en niet het betaalpakket komt, zie deze reactie op het artikel in het Nederlands Dagblad:
Citaat:
(*** anoniem gemaakt ***) (Evangelische Video Stichting) (04 januari 2009 19:33)

We zijn zo blij dat Family7 terug is bij voormalig Multikabel, nu Ziggo. We misten de zender enorm. Wij kennen de insteek en het warm hart van de oprichter en medewerkers als geen ander. Wij van de Evangelische Video Stichting werken hard mee om Family7 te ondersteunen. Het zou geweldig zijn als organisaties, kerken en gemeenten hen financieel gingen ondersteunen, want ze hebben het nu extra nodig. Gekozen is voor het basis pakket wat Family7 geld kost. Ze konden ook kiezen voor het plus pakket, maar dan moesten de kijkers betalen. Als dat geen evangelisatie visie mer is, dan weet ik het niet meer. Family7 gaat een geweldig mediajaar 2009 tegemoet. We zullen nog vaak en heel veel over hen gaan horen.
Kortom: Family7 heeft gewoon geld betaald om in het basispakket te komen.

Dat verklaard ook waarom Family7 wel en andere zenders (SciFi, 13th street, BBC HD to name a few) niet: die andere zenders willen betaald worden. Niet betalen.

Tja. Van mij zal Family7 iig geen cent krijgen, maar als er kennelijk mensen zijn die dat wel willen doen..... En hopelijk heeft Ziggo nu weer wat meer armslag om andere zenders die geld vragen ook op te nemen in het pakket.