Los bericht bekijken
  #367  
Oud 5 januari 2009, 11:44
Tim van den ban's schermafbeelding
Tim van den ban Tim van den ban is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 december 2008
Locatie: Zwanenburg/Multikabel
Ziggo Internet: alles in 1 extra/Motorola
Berichten: 118
Standaard

Dat verhaal van "verder van de meterkast" geldt voor ADSL en zou voor kabel niet uit moeten maken. Let wel, zou niet moeten. Praktijk leert soms anders maar wat de reden dan is, is vaker het aantal "lassen" (verlengsnoeren, stekkers etc) onderweg. Je verliest signaal op iedere keer dat een draad onderbroken wordt. Soms is dat veel (omdat de stekker /het draad vernieuwd moet).

Wens iedereen een gelukkig 2009. Vanuit Zwanenburg is alles "redelijk". Ik kan weer spelen, maar het is echt vele malen beter geweest. Nu op dit moment geen zin om me daar kwaad over te maken maar de reparaties hebben zeker niet alles opgelost.

Nog even aan Cees en Dubz: Mannen, rustig aan! Jullie bedoelen het allebei goed met elkaar en hangen de verkeerde personen in de haren. De storingen komen van het Ziggo netwerk, en of dat nu die ene router wel of niet is doet er niet toe. Dubz verdient een goeie aansluiting via zijn i-net provider als het gaat om het grootste online spel ter wereld. Daar kan Ziggo het absoluut niet maken met procedures aan te komen die "knijpen" of met een crappy service. En al helemaal als het bij andere Ziggo gebruikers in andere regio's wel werkt. Ik denk dat we het daar over eens zijn. Dat iemand kwaad wordt is logisch. En dat iemand geen maand wil wachten op een oplossing ook.

Ga jullie spreken, er gebeurt vast wel weer iets waardoor ik hier weer terug kom.
__________________
Cthulhu for World Domination