Discussie: Nasn >> espn ??
Los bericht bekijken
  #7  
Oud 4 januari 2009, 21:19
CHATA's schermafbeelding
CHATA CHATA is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Den Haag
Ziggo Internet: Multi
DTV: Samsung PVR HD
Berichten: 31
Standaard

Zoals ik al eerder zei, droomwereld.
Dat was de VS en dit is Nederland c.q. de EU.

Ik wist niet dat College Football een niche sport was, maar goed. Lijkt me dat de afgelopen weken dus eigenlijk volgens jouw weggegooit geld is wat NASN uitzend met al die BOWLS.

Dat er op NASN geen samenvattingen zijn heb je helemaal gelijk in, maar daar is NASN ook niet voor opgericht. NASN is er om LIVE of in Delay volledige wedstrijden uit te zenden. En dat vanaf verschillende leveranciers vanuit Noord-Amerika.

En updates krijg je genoeg, als je goed in de gids kijkt dan zie dagelijks NFL updates, MLB updates en van de College Sporten zijn die er ook. Dus je teams kan je zo makkelijk volgen.

Als wij nu de Amerikaanse ESPN hadden gekregen, had ik dus niet op zondag lekker NFL wedstrijden kunnen kijken aangezien zij alleen maar de rechten hebben voor hun zondagavond wedstrijd. En zo zijn er nog meer voorbeelden.

Voor mij en vele andere zijn wij wel blij met deze zender zoals die nu is.

Over SPORT1 hoef je al helemaal niet te beginnen, want kijk goed in de gids en je ziet daar geen; NHL, NFL, MLB (op de WORLD SERIES na) en de College Sporten staan. SPORT1 zend NBA uit, maar NASN weer niet.

Je mening is gerespecteerd, alleen moet je de feiten wel op orde hebben.