Los bericht bekijken
  #39  
Oud 4 januari 2009, 12:25
rolf's schermafbeelding
rolf rolf is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 november 2004
Locatie: ziggo
Ziggo Internet: Alles in een xtra/Arris modem
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tib0r Bekijk bericht
Nee ik heb het nooit getest met een schone pc maar dat ga ik nog zeker doen want van mijn eigen pc is het moederbord defect dus die moet nog vervangen worden en dan kan ik het gelijk nog eens testen wat er dan gebeurd.
Zou dit eens proberen,of even een pc lenen van buur of weet ik veel wie.
Zelf heb ik dit gedaan met de laptop van mijn zoon die haalde op mijn kabeltje gewoon de waarden!. Ik was zelf aan het klooien geweest met virusscanners Norton/nob32/avast, en had dus duidelijk een conflict tussen deze scanners. Tooltjes gedownload om deze kompleet te verwijderen incl achterblijvende reg sleutels, voila de behorende snelheid! Zal niet bij iedereen werken maar toch het proberen waard.

Citaat:
Dat er niks mis is met de internet verbinding geloof ik nu ook wel. Ik heb nl wat anders gedaan ben is gaan kijken bij de concurent tenminste wat ik ken qua stabiliteit en snelheid nl het oude vertrouwde en ook zo verguisde chello en daar hebben ze ook een speedtest ik raad iedereen is ff aan om die te doen. Want haal ik op de test bij speedtest.net op 3 servers nl groningen alkmaar en amsterdam niet meer dan 6MB bij de test van chello die elke keer tussendoor heb gedaan knal ik ineens op elke test naar minimaal 15MB. Dus van al die speedtests klopt geen ...... vul zelf maar wat in maar kloppen doet het niet. Ik weet het niet meer maar weet wel dat het van alle kanten rammelt.
Bij mij geeft elke test de zelfde aan die van Chello zelfs nog iets meer.

Citaat:
Gister nog veel meer gelezen over firewalls en virusscanners ik gebruik zelf wat ze zeggen de minst belastende nl NOD32 en of ik dat uit of aan heb staan maakt geen verschil. Firewall staat standaard uit op alle pc,s omdat ik dat filter via mijn router. Die overigens voor de rest volledig vrij staat alleen bepaalde poorten blokt. Met elke test die ik gedaan heb met en zonder router met welke pc dan ook haalde ik geen verbetering of een stabielere snelheids test. Via elke test fluctueerd de snelheid enorm het gaat zelfs zo ver dat ik in mijn router na het na zoeken en in de router instellingen zoeken en proberen gedacht heb weet je wat ik koop een nieuwe dus de "oude" linksys aan de kant en een hele nieuwe WRT54G2 aangeschaft omdat daar de instellingen een stuk beter te maken zijn en je weet maar nooit he wie weet hebben ze daar bij ziggo toch gelijk de router is het probleem. Nou niet dus maakt uiteraard niks uit.
De oude router kan wellicht ook de oorzaak zijn. Weet niet wat voor snelheid deze aankan. i.vm. de 20mb/s die door het apparaat gaat na de upgrade. Let wel draadloos zal er altijd een snelheidsvermindering optreden. Het beste is toch gewoon bekabeld of als de router dicht bij je pc staat Wlan.

http://www.upc.nl/speedtest/ ga met zijn alle daar maar eens kijken en proberen dan wil ik de resultaten wel eens lezen.[/quote]