Los bericht bekijken
  #2  
Oud 3 januari 2009, 18:09
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.452
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door huismuis Bekijk bericht
Medegebruikers,

Een paar dagen geleden werd ik in de winkel gebeld door een Ziggo medewerker. Ik heb geen internet telefonie en mijn mobiele telefoonnummer houd ik geheim om de telefoonspam tegen te gaan. Mijn vraag was daarom of dit een reclamepraatje was, want dan zou ik het gesprek meteen beeindigen. Nee, het was geen reclamepraatje. Echt niet. Ik vroeg me af waarom ik dan wel gebeld werd.
De medewerker raasde ter controle eerst door mijn gegevens heen en wilde toen melden dat binnen enkele dagen mijn downloadsnelhed gratis zou worden verhoogd van 4 naar 10 MB. Maar dat was nog niet alles, want ik kreeg ook gratis een digitaal modem.
Let op: allemaal gratis.
Ik vroeg aan hem wat ik met een digitaal modem moest, want die heb ik al en ik hoef er niet nog een. Ja maar hij was gratis en de nieuwe modem mag u bewaren, of weggooien of weggeven of "wat u maar wilt. U krijgt hem gratis thuisgestuurd. "
Dat was dus tijdens het boodschappen doen, tussen de croutons om precies te zijn. Ik wilde opdat moment van het gesprek af en bedacht dat als het toch gratis is gaan ze hun gang maar. Ik vroeg het nog een keer en ja, het was allemaal gratis. Ik vond het een zinloos gesprek. Echt een tijdverspilling.

Vandaag vind ik een brief van Ziggo in de bus. Daarin wordt mijn wijziging bevestigd.
Mijn abonnement is ineens verhoogd naar 59,90 (dat was 56,15) en er komt een modem deze kant op waarvoor ik 9,50 verzendkosten moet betalen en het terugsturen van de oude modem gaat naar een postbus dus kost mij ook geld.
En het Internet Z2 pakket wordt beeindigd.
Ingangsdatum van dit alles: 10 januari.

Kortom: Ziggo's begrip van gratis is anders dan dat van mij.

Wie heeft dit nog meer gehad? En hoe kom ik daar van af?

Groeten,
Jan
Ik ken je situatie met abonnementen niet, kun je misschien eens zeggen wat je nu voor produkten van ziggo afneemt ? Want die 56,15 kan ik niet helemaal thuisbrengen. Heb je ook nog digitale TV met een abonnement op een of meer extra pakketten ??

En waar is die 59,90 uit opgebouwd ?
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....