Los bericht bekijken
  #1  
Oud 3 januari 2009, 12:21
ZiggoZuigo's schermafbeelding
ZiggoZuigo ZiggoZuigo is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 3 januari 2009
Locatie: Breda Wanadoo
Ziggo Internet: Internet Z2
DTV: Humax
Berichten: 1
Standaard Mail-instellingen wijzigen wanadoo/orange -> ziggo

Hallo allemaal,
Mijn ouders kregen (zoals iedereen?) dit mailtje:
Citaat:
Beste abonnee, U maakt gebruik van Ziggo internet via de kabel. Een belangrijk onderdeel hiervan is uw e-mailadres. Om hier optimaal gebruik van te kunnen blijven maken, dient u vóór 15 januari 2009 de bestaande Orange / Online e-mailinstellingen aan te passen naar Ziggo. Vanaf deze datum kunt u zonder aangepaste e mailinstellingen niet meer bij uw mailbox.

Hoe aanpassen
Klik hier om te bekijken hoe u uw instellingen kunt aanpassen. U vindt per e-mailprogramma duidelijk beschreven wat u moet veranderen. Staat uw mailprogramma hier niet bij? Kijk dan op de website van de betreffende leverancier voor de handleiding.
Met vriendelijke groet,

Ziggo Klantenservice


Dit mailtje kwam binnen op 29/12/2008. Als ik echter vandaag dat wil gaan doen (want dat doen mijn ouders echt niet alleen), dan krijg ik bij het volgen van die link deze melding:


Citaat:
Vanaf 1 januari 2009 is de pagina over de verhuizing van Orange naar Ziggo niet meer te zien.
Heb je toch nog vragen? Bel dan gerust met onze klantenservice op 0900-1884 (lokaal tarief). De klantenservice is open van maandag tot en met vrijdag van 08.00 - 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 – 22.00 uur.
Wat moet er nou precies aangepast? pop.wanadoo naar pop.ziggo.nl oid?


En heeft dit verder gevolgen? Mijn ouders ontvangen al hun mail op @wanadoo.nl, moeten ze nu iedereen adreswijzigingen gaan sturen?Via de ziggowebsite kom ik er niet uit, en de telefonische helpdesk zegt dat ik een kwartier moet wachten, dus....

Bovendien vind ik het erg vreemd dat de mail zegt dat ik tot 15 januari heb, en de website er dus al op 1 januari uitligt.

Laatst gewijzigd door ZiggoZuigo; 3 januari 2009 om 12:32