Los bericht bekijken
  #5  
Oud 3 januari 2009, 11:36
RedSox's schermafbeelding
RedSox RedSox is offline
Member
 
Geregistreerd: 1 januari 2009
Locatie: Casema
Berichten: 33
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vinnie-terranova Bekijk bericht
was inderdaad al bekend dat de stekker uit deze kanalen werd getrokken door de publieke omroepen. Het zijn precies de zenders waar ik eigenlijk nooit naar kijk, dus ben er ook niet rouwig om.
Dat jij en ik er niet naar kijken zou niet een goede reden zijn om een zender te schrappen. Want als de "stem van het volk" bepalend zou zijn, hadden we alleen nog universele crap van RTL4 en SBS6 op de buis.

Het lijkt me echter wel dat de publieke omroep gewoon veel te veel mensen onder contract heeft staan en deze mensen werk wil verschaffen door extra zenders in het leven te roepen....niet om een (kleine) groep mensen een plezier te doen.

Zenders doen ook absoluut geen moeite om te laten zien wat ze uitzenden en wat de inhoud is. Zolang de belasting betaler er maar lekker geld in blijft pompen kunnen de omhoog gevallen presentatoren en technici lekker blijven door klussen.

Sterker nog: vroeger, toen er maar 2 publieke netten waren, was er voor relatief minder geld veel meer kwaliteit. Nu, met zoveel digitale kanalen, kan en mag blijkbaar alles.

Goed dat men eens ingrijpt.