Los bericht bekijken
  #222  
Oud 3 januari 2009, 01:01
messed-up's schermafbeelding
messed-up messed-up is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 mei 2008
Locatie: Groningen/Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus / Cisco
DTV: CI+ module, Cisco, Humax
Berichten: 596
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door le0n Bekijk bericht
Op 12 december weer de HD gebeld, deze kunnen eigenlijk niets behalve een melding aanmaken naar een interne afdeling die het vervolgens weer doorsturen naar de 'juiste afdeling'. De medewerker die ik sprak (Margriet J.) beloofde me dat het probleem in uiterlijk 10 werkdagen opgelost zou zijn.

Uiteraard is dit niet gebeurd dus heb ik gisteren teruggebeld naar de HD die mij alleen wisten te melden dat er nog steeds een melding open staat. Deze medewerker beloofde me een mail te sturen naar de desbetreffende afdeling vlak voordat hij het nodig vond om per ongeluk de verbinding te verbreken.

Daarna heb ik de sales afdeling gebeld. Deze wisten me te vertellen dat het probleem opgelost kan worden door mijn abonnement op te zeggen en dan direct opnieuw aan te vragen. Enige nadeel is dat er dan 30 euro aansluitkosten betaald dienen te worden. Deze medewerker zag overigens een hele lijst van meldingen in het systeem staan waarvan er nog 2 openstaand waren.

Anoniem heeft op 15 december mijn macadres opgevraagd, daarna heb ik niets meer van hem vernomen.

Dan nog Coax; Ook deze vereniging heeft mijn probleem reeds 2x doorgestuurd, maar ook hierop heb ik geen response gekregen van Ziggo.

Inmiddels betaal ik al meer dan 5 maanden voor een abonnement dat Ziggo niet gerealiseerd krijgt. Ik heb zelf nog weinig hoop dat het opgelost gaat worden en ik heb ook geen idee meer welke acties ik nog kan ondernemen. Mijn geduld is bijna op en dan rest mij niets anders meer dan afscheid nemen van Ziggo...
Ik ben vanaf half Mei bezig. Mijn snelheden zijn na de meest recente ingreep van anoniem een week of twee geleden nog wel goed, de facturen zijn na twee langdurige bezoeken aan het Ziggo kantoor in Groningen een complete chaos.
Van de kant van Ziggo wordt nergens op gereageerd, niet op email, niet op contact formulieren en niet op klachten via Coax. De HD geeft alleen maar door aan andere afdelingen die daar vervolgens blijkbaar niets mee doen.

Mocht het opzeggen en direct opnieuw aanvragen een oplossing zijn (iets wat mij diverse malen is afgeraden omdat het GEEN oplossing zou zijn) is het natuurlijk volslagen belachelijk dat je daar € 30 voor zou moeten betalen. De klant laten betalen om problemen van Ziggo op te lossen ?
Het moet niet gekker worden.

Aansluitkosten en diverse malen televisie Z1 zijn bij mij ook al geheel onterecht in rekening gebracht. Bij het Ziggo kantoor kon men niet achterhalen waarom dat meerdere keren is gebeurd. De aangeboden compensatie en correcties op foutieve facturen staan wel op "mijn facturen" maar zijn niet verrekend of uitbetaald en staan ook niet als openstaand of te laat. Daar kan ik dus ook weer achteraan.

Ik denk dat opzeggen en direct weer aanmelden alleen maar nog meer ellende veroorzaakt.

update: het wordt nog steeds erger. Ik vind net een papieren factuur van Ziggo bij de post waarop de volkomen onterechte aansluitkosten en twee keer televisie Z1 worden verrekend met de toegekende compensatie.
Mijn Alles in 1 pakket is helemaal verdwenen van de facturen.
Als iemand mij kan vertellen hoe ik het ooit voor elkaar kan krijgen dat ik gewoon kloppende facturen krijg hoor ik het graag.

update 2: en ook de snelheid is nu bedroevend. Aan de upload te zien nu geen profiel fout maar "gewoon" een capaciteits tekortAndere servers, speedtests en mijn payserver zelfde verhaal. Opmerkingen over andere servers of een andere speedtest kunnen dus achterwege blijven.
Het wordt alleen maar een grotere ramp in plaats van eindelijk oplossingen.

Leuk dat reclame bannertje voor Alles in 1 pakketten

En een paar uur later als het veel rustiger is:Ook dit keer weer op verschillende manieren gemeten en opeens kloppen de snelheden weer. Krijg ik nu ook te horen dat de "nieuwe" snelheden pas eind maart geheel beschikbaar zijn zoals elders al te lezen is over Alles in Extra pakketten ?

Laatst gewijzigd door messed-up; 5 januari 2009 om 00:55