Los bericht bekijken
  #1  
Oud 2 januari 2009, 21:09
NaZa's schermafbeelding
NaZa NaZa is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 30 december 2008
Locatie: Hoofddorp / Multikabel
Berichten: 6
Standaard DTV / TELEFONIE signaal verstoring door nieuwe router?

Beste Forum-gebruikers,

Ik maak gebruik van een Alles in 1 pakket van Ziggo. Ik heb sinds kort de Sitecom router [wat een pauper ding] vervangen voor een Linksys WRT54G2 die het internet verkrijgt door een Motorola modem.

Sinds deze wijziging merkte ik gelijk op dat wanneer ik download via nieuwsgroep, normaal internet gebruik en/of gebeld word, dat de digitale televisie happert. Tot zelfs bij nieuwsgroep gebruik tot Freeze.

Dit houdt in dat bij "volledige" gebruik van de bandbreedte de DTV freezed. Ik heb gezocht naar een antwoord op of DTV / Internet op dezelfde bandbreedte zitten, maar dit zou niet het geval zijn.

Nu is mijn vraag of jullie dezelfde problemen ondervinden als ik. Het is natuurlijk heel vaag dat wanneer de telefoon overgaat, de DTV gaat storen. Het zou ook aan de GHz van de RF apparatuur kunnen liggen, maar enkel Sitecom router vervangen door een van Linksys

Heb me door iemand laten vertellen dat het signaal kan interferen met de aansluitingen op de achterkant van het modem... Maar voorals nog sta ik voor een raadsel. Hopelijk kunnen jullie me verder helpen, want ik erger me er mateloos aan.