Los bericht bekijken
  #50  
Oud 1 januari 2009, 17:43
zonnetje's schermafbeelding
zonnetje zonnetje is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 oktober 2008
Locatie: Utrecht / Wanadoo Cable
Berichten: 53
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door raymond Bekijk bericht
Hi!Dit is geen nieuwe informatie, dit is de informatie van toen je Ziggo klant geworden bent, niet van afgelopen maandag, maar toen je je account gegevens hebt omgezet.

Als je die nooit gezien hebt dan kun je al maanden niet meer mailen.

bye,
Raymond.

Na ontvangst van de welkomstmail ergens in augustus heb ik de servers aangepast van wanadoo naar ziggo. De serverinstellingen heb ik gevonden op de site. Aangezien ik al jaren met Outlook werk heb ik de standaardhandleiding daarvoor niet bekeken. Ook intussen een nieuwe pc gekocht met outlook 2007. Dan hoef je alleen je emailadres in te vullen en gaat outlook zelf uitzoeken hoe het account ingesteld moet worden. Ook Outlook 2007 kwam (kennelijk) uit op alleen gebruikersnaam en niet het hele emailadres en daar heb ik tot afgelopen maandag dus prima mee kunnen mailen.

Vanaf maandag is het ineens nodig om in het vakje gebruikersnaam(!!!) niet de gebruikersnaam maar het hele emailadres te noteren. Van die wijziging had Ziggo ons op de hoogte moeten stellen en volgens de klantenservice is dat dus ook gebeurd en helaas is die mail bij mij en vele anderen niet aangekomen. Die wijziging is dus op geen enkel moment gecommuniceerd, ook niet in de welkomstmail van augustus. Het is gewoon niet voldoende om de juiste gegevens in een standaardhandleiding te zetten. Dat is niet het communiceren van een wijziging en bovendien, als je een programma bijna van haver tot gort kent, ga je niet je tijd verdoen met een standaardhandleiding.