Los bericht bekijken
  #7  
Oud 1 januari 2009, 13:04
RedSox's schermafbeelding
RedSox RedSox is offline
Member
 
Geregistreerd: 1 januari 2009
Locatie: Casema
Berichten: 33
Standaard

Ik zie het als volgt:

Ik ben klant bij Ziggo en ik kies bewust voor een BRAVIA. Volgens mij is het dan aan Ziggo om te zorgen dat ik op mijn TV zo goed en gemakkelijk mogelijk kan kijken. En dat is met de tuner die in mijn tv zit. Snel zappen, n remote, en superieure kwaliteit.

Dus geen kermis kwaliteit kastje van samsung/humax die veel te lelijk is om in mij huiskamer te zetten. Als er geen keuze meer zou zijn, zou ik ziggo gewoon opzeggen.

Ik kan me voorstellen dat er redenen voor zijn waardoor mij Alphacrypt morgen niet meer werkt. Geen probleem. Maar......het lijkt me wel dat Ziggo dan moet zorgen dat ik dan een vervanger voor mijn alphacrypt kan kopen zodat ik gewoon op mijn BRAVIA kan blijven kijken.

Kijk, als ik nu een heel vreemd merk tv heb gevonden die ergens ver weg wordt gemaakt voor een heel andere markt en die dan toevallig werkt met ziggo en alphacrypt.....tsja......dan kan ik me voorstellen dat Ziggo daar niet wakker van ligt.

Maar KOM OP...we leven nu in 2009.....SONY maakt superieure tv's die niet zomaar uit de lucht komen vallen hoor. Mijn BRAVIA was niet goedkoop, maar als eigenaar ben je niet een of andere elitair groepje tv kijkers die weer NET even iets anders heeft dan de anderen.

Ziggo is vr technische vooruitgang...dan moet je dat ook bevorderen en niet afremmen.

Toch ?