Los bericht bekijken
  #16  
Oud 1 januari 2009, 06:23
carrizo's schermafbeelding
carrizo carrizo is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 28 november 2008
Locatie: Hengelo @home
Ziggo Internet: allesin1plus
DTV: Humax
Berichten: 11
Thumbs up

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door digitalekabeltelevisie Bekijk bericht
Of de kritiek van The Doman nou helemaal terecht was of niet (volgens mij wel, zoals je zelf ook al toegeeft), deze reactie vind ik toch wat overtrokken. Als de afdeling verkoop op deze manier met huidige en toekomstige klanten omgaat is het tijd voor een cursus Doe en Denk Richting Klant

Ook deze toon draagt weinig bij aan de sfeer op dit forum. Omdat je aangeeft van Ziggo te zijn heb je daar zelf een grotere verantwoordelijkheid dan een gemiddelde bezoeker. En dan moet je soms incasseren.

Hallo,

het is inderdaad zo dat het niet iets meeneemt qua sfeer op de forum. Maar besef wel dat als men iets zegt door iemand te helpen het bijdehand gedoe ook wel irritatie kan geven, want helpdesk medewerkers zijn ook mensen.

In ieder geval wil ik dan toch mijn excuses geven als ik voor bepaalde mensen verkeerd ben overgekomen. Dat was namelijk niet mijn bedoeling.
Het geen bedoel ik dan ook voor waar mijn opmerking voor bedoeld was.
Mijn excuses ervoor.

Helaas ben ik met the crouch eens, door op de website te kijken kun je veel informatie over dtv ontvangers vinden. Echter is de site niet echt overzichtelijk wat betreft dus deze informatie. Ik weet ook en hoor ook van klanten die niet echt uitkomen met de website als ze iets willen vinden. Meestal leg ik ze dan ook tot op de puntjes uit hoe zij op deze pagina kunnen komen. Ik weet dat de website nog aangepast zal worden, mjah helaas is afwachten het enige wat ik kan vermelden.

Maar goed, als men een allesin1 pakket wilt en ook de decoder wilt kiezen, waarbij je dus tot 100 % gaat en krijgt wat je wilt. Dan kan men het beste de allesin1 pakket bij de dealer (elektronische dealer) ophalen.
Middels dit dan de enige manier is om een (echte) eigen keuze te maken.

Hopelijk weet jij nu voldoende over deze onderwerp, mocht je nog onduidelijkheden hebben of vragen, dan hoor ik het (en ook de rest van de forumleden neem ik aan) graag.


Ik wens jullie allen nog een voorspoedig en een gelukkig 2009 !!!

mvg

carrizo
__________________
Medewerker ZIGGO AFDELING VERKOOP - Zie ook http://www.ziggo.nl/producten/ voor informatie over alle ziggo producten !!! -

Klantenservice: 0900-1884
Emailen naar ziggo: https://www.ziggo.nl/klantenservice/contact/formulier