Los bericht bekijken
  #43  
Oud 31 december 2008, 18:14
zonnetje's schermafbeelding
zonnetje zonnetje is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 oktober 2008
Locatie: Utrecht / Wanadoo Cable
Berichten: 53
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door raymond Bekijk bericht
Hi!Je hebt gewoon zelf de aangeleverde dokumentatie niet goed gelezen. Hand in eigen boezem??

Zie ook www.ziggo.nl/orange waar alle migratie informatie gewoon nog online staat. Daar zie je dat je overal je volledige e-mail adres moet gebruiken.

Bye,
Raymond.
Wie leest hier nou niet goed?

Die hebben we dus niet ontvangen!!!!!

Sinds afgelopen maandag kunnen we niet meer inloggen op de manier die we al sinds jaar en dag gewend zijn en we zijn niet (!!!!!!!) van deze wijziging op de hoogte gesteld! Een standaard handleiding op een website ga je niet bekijken als het al jaren goed werkt. Zeker niet als er ook nog eens een storing op de website vermeld wordt. Dan ga je er in eerste instantie van uit dat het aan die storing ligt en niet aan je al jaren goed werkende instellingen. En als je ongeduldig wordt, zoals ik, dan ga je zoeken op internet of meer mensen met hetzelfde probleem kampen en dan kom je, als je geluk hebt, op dit forum terecht en is je probleem ineens opgelost.

Zo zou het gewoon niet moeten zijn. Het is aan Ziggo om haar klanten bijtijds en op de juiste wijze hierover te informeren. Het moge duidelijk zijn dat dat bepaald niet is gebeurd!

En hoe stuitend ik dat ook vind, het valt in het niet bij dit soort reacties van medewerkers van Ziggo. Ik mag hopen dat je niet op de pr-afdeling werkt, want dan zal je het bedrijf veel klanten kosten, als je ze niet zo al kwijtraakt.

Hier past van de kant van Ziggo niets anders dan welgemeende excuses en een belofte van beterschap in de toekomst. Overigens heb ik die van de klantenservice (niet meer dan terecht) wel ontvangen. Er is volgens de klantenservice wel een mail rondgestuurd over het wijzigen van de gebruikersnaam in het emailadres, maar die heeft kennelijk mij en vele anderen niet bereikt. Daarnaast heb ik een 2e mail ontvangen waarin het dan wel eindelijk vermeld stond, als 1 van de instellingen die ik zou kunnen wijzigen en die mogelijk de storing zou kunnen verhelpen.

Beter laat dan nooit...

En als ik je een suggestie voor een goed voornemen voor 2009 van de hand mag doen: ik verlang wel terug naar de tijd dat de klant nog koning was.....

Beste wensen aan iedereen en hopelijk een storingsvrij 2009!