Los bericht bekijken
  #6  
Oud 31 december 2008, 17:19
Bushmaster's schermafbeelding
Bushmaster Bushmaster is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 december 2008
Locatie: Enschede @home
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Humaxfan Bekijk bericht
Ook ik heb een appartement en heb een analoge collectieve aansluiting via de eigenaar. die heeft weer een zakelijke over een komst met ziggo zakelijk. Maar sinds ik digitale tv heb gaat het mis en factureert ziggo ook een analoge aansluiting waar door ik dus dubbel betaal voor z1. en op de helpdesk van ziggo particulier snappen ze er helemaal niks van. ik word daar ook niet goed geholpen in samen werking nu met verhuurder ziggo zakelijk ingeschakeld en daar ben ik een stuk vriendelijker te woord gestaan en de telefoniste snapte mijn verhaal. En heeft het via de back-office geregeld. dus mijn nota zal in jan. 2009 gecorrigeerd moeten zijn. We wachten af.
Ja die truc met "dubbel abbonement voor de basisaansluiting" ken ik, die paste @home destijds ook al toe, als men hier in ons complex internet aan vroeg.

Maar er komt zowaar schot in de zaak. Moet dus inderdaad via Ziggo-zakelijk (0800-0620 optie 2). Alleen die hebben geen mogelijkheid om smartcards te activeren (dat zit alleen in particuliere systeem van Ziggo).
Maar een alleraardigste medewerker, begreep mijn verhaal/probleem, gaat het voor me "rechtbreien" en mij terugbellen, wat het resultaat is dat hij heeft geboekt.

Die medewerker gaat het niet lang maken bij Ziggo vrees ik, haha klantvriendelijk en ook nog service bieden???? ben je helemaal gek.
(dit laatste is sarcastisch)