Los bericht bekijken
  #6  
Oud 31 december 2008, 14:41
Mysha's schermafbeelding
Mysha Mysha is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 december 2008
Locatie: @home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Arris modem
Berichten: 4
Standaard

Cees ik had inderdaad alles al gecheckt en dat is het niet.
Maandagochtend 9:00 maar weer eens gebeld om nou eindelijk eens wat verder te komen.

Het positieve is dat je amper in de wacht hangt dus ik werd lekker vlot geholpen door deze keer iemand die zich goed verstaanbaar kon maken in het nederlands. Zij vondt 16 dagen ook wel lang duren en ging even wat voor mij navragen. Bleek dat in de regio Assen al langer een storing is en alleen optreed als je modem offline gaat. De persoon die ze hierover sprak zou dit oppakken en hopelijk zou mijn internet het binnen enkele dagen weer doen. (Beetje raar dat een issue waar meerdere mensen last van hebben kunnen krijgen geen hoge prioriteit krijgt)

Zoals jij al aangaf vroeg ik hun mij terug te bellen over de status cq. afmelding van de storing, maar hier kreeg ik een keihard nee op te horen. Daar doen ze niet aan.

Nou ja inmiddels is het alweer woensdag middag en mijn modem is nog steeds offline dus dat wordt vrijdag maar weer eens bellen en hopen dat ik dan wat verder kom.

Irritant is het dat je nergens kunt nagaan wat er daadwerkelijk met je incident gebeurd. Zelf ben ik systeembeheerder en werken wij met een helpdesk tool waar de gebruikers altijd de laatste acties van ons kunnen zien met betrekking tot hun incidenten/wijzigingen. Onbegrijpelijk dat zo'n grote organisatie zo slecht met hun klanten omgaat. Nu bel ik mij het apezuur om van de medewerkers te horen dat zij ook niets weten wat tot grote frustratie lijdt omdat je niet ziet dat er uberhaupt iets gebeurd.