Los bericht bekijken
  #36  
Oud 31 december 2008, 14:15
spiffi's schermafbeelding
spiffi spiffi is offline
Member
 
Geregistreerd: 15 december 2008
Locatie: Beverwijk Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1-Plus Motorla SBV5121E + Netgear WTR2000 300N+
DTV: Samsung DCB B270R en Humax IR fox C 2x Samsanung LCD HD(r) 100hz
Berichten: 50
Standaard

Tja....lees deze topic eens door.....en gaat weer over van alles en nog wat.

Wat betreft de start; het onderzoek van de consumentenbond. Ach dat is hun werk en mediahype of niet en of er nou wel of niet wat mee gebeurt...naar mijn idee geen reden om veel aandacht aan te besteden.

Wat betreft Ziggo; ik heb veel problemen gehad destijds om klant te "mogen/kunnen" worden bij Casema. Maar daarna werkte het ALTIJD!

Twee weken geleden een uitbreiding genomen en een alles-in1-plus besteld. Ik wacht nu alleen nog op een instal-pakket en een (extra-gratis) decoder! Ik hoop dat het goed gaat.....

Afgelopen weekend was mn kabel uit de grond getrokken door jeugd. Maandagochtend is alles direct weer netjes gerepareerd! En ze hebben zich ook aan een vervolgafspraak gehouden. Prima dus!

Als nu mijn eerder genoemde bestelling/pakket netjes ook nog netjes binnenkomt in de eerste week van het nieuwe jaar en het werkt.....dan ben ik blij en verwacht ik verder ook geen problemen meer.

Bij problemen mogen we klagen, want je betaalt er ook voor. We mogen allemaal een goede service verwachten.....niet altijd lukt dat. Dan maar even slikken en wachten...als het te veel wordt dan mag je boos worden.... soms is het ook gewoon pech hebben.

Er zijn ook genoeg mensen die zowel bij Ziggo als UPC (had ik eerst) gewoon nooit problemen hebben(gehad). Geluk?

Ach... KOP op!
Succes

Iedereen en goed en gezond 2009!
gr