Los bericht bekijken
  #235  
Oud 30 december 2008, 17:51
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.033
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door George de Vries Bekijk bericht
Ja ja hier ben ik maar weer eens en wilde toch een update geven op mijn reactie in deze thread ergens op pagina 9.

Zijn dus nu alweer een aantal weken verder en hier dus wat na mijn eerste reactie gebeurt is. Om heel positief te blijven is er NIKS gebeurt en bedoel dat ik dan echt heel positief blijf.

We hebben weer wekelijks gebeld met Ziggo want zelf bellen schijnt ook al heel moeilijk te zijn. Totdat er een medewerker van Technische Dienst ons op een avond belde. Hij had eerst mijn vrouw aan de lijn en dat gesprek liep niet vlotjes. Heb het overgenomen en gevraagd wat we nu aan dit probleem gaan doen. Ja ja zegt de medewerker het is allemaal heel vervelend maar kan geen uitspraken doen over wanneer het opgelost is. Snap ik ook wel maar vroeg hem gaat dit nog dagen duren of weken of misschien wel maanden. Nee nee zeker geen maanden (ahum) ik zeg hebben we het dan over weken nee dat was ook niet het geval. Kortom het gaat over dagen maar hoeveel dagen kon die me net garanderen. Snap ik ook wel dat hij geen vaste dagen kan afgeven. Goed met hem afgesproken dat ik hem terug zou bellen als er vrijdag nog niks verholpen was (maandag waren we gebeld van Ziggo dus leek me redelijk om ze 4-5 werkdagen te geven). Maar eerste probleem begon al, ik kon deze medewerker niet rechtstreeks bellen is niet mogelijk (is wel mogelijk maar doen ze liever niet omdat deze medewerkers dan meer aan de telefoon zitten als problemen oplossen) Goed ook hiervoor mijn begrip getoond en gevraagd of hij me dan een mail wilde sturen zodat ik hem vrijdags wel kan mailen als het probleem nog steeds is. Dit was afgesproken en paar minuten nadat ik opgehangen had kreeg ik ook netjes mail van deze betreffende medewerker. (zijn naam zal ik niet noemen)

Vervolgens is het vrijdag en je raad het al, probleem is NIET opgelost en we hebben nog steeds geen telefoon. (vanaf begin september nu dus al geen telefoon meer). Dus ik een vriendelijk mailtje gestuurd naar de betreffende medewerker zoals afgesproken. Na 1 week nog geen reactie, hierna nog maar een mailtje gestuurd want wie weet hebben ze intern wel mail problemen . Zit sinds de dag van vandaag nog te wachten op een reactie op mijn mail.
Ik vind als je als Ziggo medewerker een afspraak maakt deze ook na moet komen. Mij is gevraagd om zijn mail adres voor mezelf te houden maar als deze persoon zich niet aan de afspraak wil houden ben ik van plan om dat dan ook niet te doen. Ik zal dan ook dit mail adres publiceren indien het probleem niet snel opgelost gaat worden.

Vervolgens 2 weken geleden gebeld door een meneer ook hier heb ik de naam van maar ga deze hier (nog) niet op het forum plaatsen. Deze belde ons op hoe lang ons probleem al speelt. Nou uitgelegd dat dit al vanaf begin september speelt en dat we sindsdien geen telefoon meer hebben. Die meneer vond het ongelovelijk dat dit gebeurt en was heel begrijpelijk bladiebladiebla.... hier koop ik natuurlijk niks voor en het moet opgelost worden. Nou hij zou er bovenop zitten en het persoonlijk in de gaten houden. Klinkt goed dachten we.... We worden terug gebeld en kregen te horen dat de order blijft hangen op nummerbehoud. Dat heeft hij weer open gezet en vervolgens gebeurt er weer niks.

Wat ik nu niet snap is het volgende waarom het blijft hangen op nummerbehoud terwijl Ziggo ons nummer al heeft. Het heeft allemaal ook een maand gewerkt.

We zijn nu bijna 4 maanden verder en de kosten voor mobiel bellen lopen aardig de spuitgaten uit te lopen. En ik weet dat Ziggo deze gaat vergoeden maar WANNEER KAN IEMAND ONS HELPEN DIE ZORGT DAT WE GEWOON KUNNEN BELLEN!!!!!!!!

Een gefrustreerde Ziggo gebruiker die wel heel teleurgesteld is......
ik weet niet of je het forum formulier mbt telefonie problemen al een keer hebt ingevuld, zoniet dan zou hier gebruik van kunnen maken.
Als je het wel hebt ingevuld, dan wil ik je verzoeken het alsnog een keer in te vullen. Ik kan vervolgens (nog)eens kijken of ik iets voor je kan betekenen.