Los bericht bekijken
  #185  
Oud 30 december 2008, 13:43
gees's schermafbeelding
gees gees is offline
Member
 
Geregistreerd: 13 november 2008
Locatie: Parkstad@home
Ziggo Internet: Kabel:Z1 ADSL: Orange/Online 10+Mb/s
DTV: HUMAX iHDR-5050C | HDMI | PHILIPS 42PES0001/D
Berichten: 80
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gees Bekijk bericht
De nieuwe HUMAX Twin HD PVR kan digitale SD- en HD-uitzendingen ontvangen en deze digitaal en zonder kwaliteitsverlies opnemen.

De nog steeds beschikbare, maar kwalitatief minderwaardige analoge weergave- en opnamemogelijkheden via b.v. SCART zijn voor een HD PVR eerder misleidend dan interessant. Daarom laat ik de nog steeds aanwezige analoge mogelijkheden van deze HD PVR buiten beschouwing.

Uit eerdere bijdragen en antwoorden in dit forum concludeer ik vooralsnog volgende Ziggo-policy met betrekking tot digitale opslag van hun uitzendingen:
  • Alle digitale SD-uitzendingen van Ziggo worden altijd op de HDD onversleuteld in de originele digitale SD-kwaliteit opgeslagen, kunnen naar een ander medium (harde schijf) via ftp/ethernet en/of USB overgebracht en zodoende zonder kwaliteitsverlies b.v. op DVD gearchiveerd worden.
  • Is deze bevinding voor de nieuwe HUMAX Twin HD PVR correct?
  • Alle digitale HD-uitzendingen (720p, 1080i) van Ziggo worden altijd op de HDD versleuteld in de originele digitale HD-kwaliteit opgeslagen en kunnen daarom ook alleen van deze HDD weergegeven worden.
  • Is deze bevinding voor de nieuwe HUMAX Twin HD PVR ook correct?
  • Zal er een maximale bewaarduur voor de versleutelde digitale HD-uitzendingen op de HDD van de nieuwe HUMAX Twin HD PVR zijn?
Omdat ik dit herhaaldelijk in deze draad al in verschillende bewoordingen heb gevraagd. Zolang ik nog van de Ziggo medewerkers hier of de beta-testers geen positief antwoord heb, ga ik ervan uit dat alle HD content versleutelt opgenomen wordt.
Indien dit anders is hoor ik het graag! Of kan met de Cisco wel HD onversleuteld opgenomen worden? Ik dacht van niet.

Edit: Je denkt toch ook niet dat er een werkende Component aansluiting zal zijn?

Laatst gewijzigd door gees; 30 december 2008 om 13:55