Los bericht bekijken
  #14  
Oud 30 december 2008, 13:31
Terra's schermafbeelding
Terra Terra is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 12 mei 2008
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 105
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door FJRobert Bekijk bericht
(bron: Spits 30 december 2008, pagina 4)

Citaat:

Internetproviders presteren slecht

Amsterdam - Met een regelmatig haperende internetverbinding en een slechte service presteren met name de internetproviders Telfort en Ziggo slecht. Dat blijkt uit een landelijke enguête van de Consumentenbond.
De panelleden werd gevraagd te kijken naar de kwaliteit van internet, de telefoonverbinding, het afhandelen van storingen, de klantenservice en de verhouding prijs/kwaliteit. Zo'n 39% van de klanten had last van een storing of een administratief probleem.
Van de acht grote aanbieders van internet en telefoon kwam XS4ALL met het eindcijfer 7,8 als beste uit de bus. Op de tweede en derde plaats staan Het Net (7,2) en KPN (6,9). Ziggo doet het met een totaalscore van 5,9 het slechts. (A.K)

Ziggo haalt wederom de media en is eerste geworden, tenministe als je de lijst omdraait.

Ziggo heel veel beterschap toegewenst in 2009!
Ik wil me er niet mee bemoeien, maar het is hier toch wel geklaagd dat wanneer er op dit forum een bericht geciteerd wordt uit de media in negatieve zin naar Ziggo toe of een iemand hier klaagt over de slecht geleverde diensten, dit altijd door een aantal ziekelijke forum gebruikers wordt ontkracht of de draak ermee wordt gestoken. FJRobert heeft niets verkeerds of negatief gezegd over Ziggo alleen maar geciteerd uit de media.

Er is maar één goede en juiste reactie geweest dat van Kingpin. Een tegen antwoord uit het AD.

Wanneer wordt dit eens een serieus forum waar het belang van de gebruikers voorop staat. In plaats van iedereen af te zeiken met ongein, waar niemand mee geholpen is.