Los bericht bekijken
  #6  
Oud 30 december 2008, 11:44
boveta's schermafbeelding
boveta boveta is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 december 2008
Locatie: Borne / @Home
Ziggo Internet: Telefonie Z1 / ??
Berichten: 7
Standaard

Hallo mensen,

Vorige week heb ik op de officiële manier (via de newsmastger van quicknet) gevraagd om de nieuwsgroep "alt.binaries.nl.blubbertjes.clipart" weer aan het pakket van Ziggo toe te voegen. Tot nu toe kreeg ik echter geen antwoord op die vraag en zelfs geen bevestiging dat mijn e-mail is ontvangen.

Deze nieuwsgroep werd bij de nieuwsgroepen van @Home jarenlang prima doorgegeven maar sinds de overname door Ziggo werkt dit niet meer.

Het vreemde is dat gebruikers van @Home wel iets in deze nieuwsgroep kunnen posten en dat die post dan netjes wordt doorgegeven naar andere servers. Vervolgens is die posting via diverse servers van andere providers wel terug te vinden maar bij de server van @Home is hij daarna spoorloos verdwenen. Het lijkt dus wel of de server van @Home voor deze nieuwsgroep in de ene richting werkt als een doorgeefluik en in de andere richting als een blokkade.

Gisteren las ik ergens in dit deel van het forum dat er nog wat problemen waren bij de doorgave van de nieuwsgroepen van @Home maar dat bericht dateerde al van 3 december. Ik weet niet hoe de status hiervan inmiddels is en ook niet hoe ik hierachter kan komen.

Als iemand mij wijzer kan maken......... graag!!