Los bericht bekijken
  #9  
Oud 30 december 2008, 11:33
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door FJRobert Bekijk bericht
Dus volgens jullie (Brammetje/Zipper306), doet ziggo het wel goed. Bestaan er geen klachten, ook nooit klachten gezien op deze gebruikerssite of laatst bij Radar (kruiwagen vol dacht ik zo). Maar volgens jullie is dat dus opgeklopte media!.
Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar slaat dat nou weer op?
Leer eens begrijpend lezen of zo. Ik ontken helemaal niet dat er problemen zijn, maar het is zo makkelijk voor sensatiezoekers (en vooral kijkcijferhunters) om te proberen te scoren met de problemen van Ziggo. Heb je nu daadwerkelijk al een verbetering gemerkt nadat Kassa en die andere meuk zich er mee bemoeid hebben? Je begrijpt de essentie van de reacties helemaal niet. Je doet zelf niets anders, je leest het in de media dus het zal wel zo zijn. Wie zegt dat het zo is??? Ja, leuk om te lezen dat Ziggo als laatste staat, zoals ik al zei, die kans is groot met dusdanig veel klanten. Heb je problemen dan Robert? Met de diensten die je afneemt?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door FJRobert Bekijk bericht
Dat kan maar één ding betekenen aandelen bij Ziggo of medewerkers van Ziggo.
O mijn god, wat sta jij nu voor aap met deze ongefundeerde uitspraak. Dom, dom, dom... maar ja, dat kan ook niet anders als je de media klakkeloos kopieert (is een mening en geen bewezen feit )