Los bericht bekijken
  #17  
Oud 30 december 2008, 11:07
joopcarn's schermafbeelding
joopcarn joopcarn is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 maart 2007
Locatie: zuid-scharwoude
Ziggo Internet: power maar krijg veel minder.
DTV: samsung dcbp850r
Berichten: 20
Standaard Internetsnelheid

Hoi Tibor

Ik woon zelf in Zuid-Scharwoude heb al jaren power maar bij mij is het al vanaf september huilen met de pet op wat betreft mijn snelheid.
Al tientallen keren contact gehad met Ziggo en iedere keer weer een andere reden van mijn storing.
Moteurs langs geweest hieris alles APK maar waar het probleem nu wel zit ? Ziggo heeft niet zo'n haast om mijn probleem op te lossen laatste smoes die ik te horen kreeg " storing zat in een mast en kon wel eind januari begin februari worden voordat dat opgelost zou kunnen zijn" ?
Je wordt er toch moe van mijn gemiddelde snelheid is ongeveer 7000kb/s en niemand die mij serieus neemt echt het is om op zijn zachts te zeggen gewoon a sociaal zoals er met mijn probleem wordt omgeggaan.
Ik weet niet meer wat te doen ik betaal de volle mep en krijg niks ervoor terug en iedere keer weer een ander die mijn probleem gaat oplossen nee ben bang dat ik over 2 maanden nog steeds een pet verbinding heb maar ja dan is het einde Ziggo laat me niet eindeloos aan het lijntje houden.
Wel wil ik iedereen in deze regio eens vragen hoe hun snelheden zijn.
Mijn dochter heeft Z2 en haald ook niet meer dan de helft van de snelheid, volgens mij is het in Langedijk op veel meer plekken slecht.
Wacht op meerdere reactie's.