Los bericht bekijken
  #4  
Oud 30 december 2008, 10:04
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door FJRobert Bekijk bericht
Sensatie of niet uit de media. Hoe harder er geschreeuwd wordt over Ziggo vanuit de media, Kassa, Radar en Consumentenbond. Des te beter Ziggo (kijkend naar de strategische beleidsmakers) haar best moet doen om van alle blaam verschoont te blijven en dit kan alleen maar ten goede komen van de consument.
Hahaha, helpt toch helemaal niet. Hoelang zijn ze (Radar, Kassa ea) al bezig...?

Zoiets heet 'Wishfull thinking'.

Voorbeeldje: Forumgebruiker Zipper..6 is al maanden bezig iets in orde te krijgen (juiste snelheid behorende bij Alles in 1 Plus), Messed-Up heeft eindelijk na 7 maanden pas zijn goede snelheid (Alles in 1 Plus), dit alleen maar door interventie van Ziggo-werknemer Anoniem hier op het forum. Stel je nou eens voor dat Messed-Up geen forumbezoeker was en het enkelt en alleen met de HD had moeten regelen?

Heel die klaagzang bij Kassa, Radar en al dat soort sensatiezoekers is 1 grote farce. Ziggo doet het op zijn manier en zo komt het wel goed Af en toe een belofte doen... en met de tijd is het opgelost.

Kijk, mij hoor je verder niet klagen... Als er iets moet gebeuren, komt het ook goed. Zelfde als de grote storing hier in november, maar ga aub niet de fout maken door te denken dat Kassa, Radar of wat dan ook iets kan doen aan de problemen bij Ziggo. Sommigen zijn structureel...