Los bericht bekijken
  #356  
Oud 30 december 2008, 09:31
remyz's schermafbeelding
remyz remyz is offline
Member
 
Geregistreerd: 27 september 2007
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra. Arris modem, Dlink DIR-825 router
DTV: Humax iPVR-5200C
Berichten: 40
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Zonder te melden waar die snelheid dan lager was heeft dit niet zoveel zin. Is alles trager of alleen 1 news-server die het zelf bijvoorbeeld erg druk heeft. De capaciteit van de component die vorige week is uitgebreid zit bij lange na niet vol dus daar zal het nu niet meer aan liggen lijkt me.
Zoals steeds in dit topic meet ik met speedtest.net. Uiteraard is dat niet 100% betrouwbaar en als er een meetfout in zit neem ik die structureel mee, maar feit is dat als iedereen meldt dat de snelheid goed is, de speedtest.net meting goed is, als mensen klagen dat de snelheid niet goed is, is de speedtest.net meting niet goed. Ik merkte het zelf met het bekijken van wat streams die normaal gesproken snel en soepel laden en gisteren dus niet.

Let wel: tot nu toe kwamen goede metingen nagenoeg in de buurt van een perfecte snelheid en kwamen slechte metingen ook echt slechter uit de bus, namelijk minder dan de halve downloadsnelheid. Up is altijd goed.

Persoonlijk maak ik me niet erg druk dat ik maar de halve download snelheid haalde gisteren, maar als iemand meldt dat er maar 25% gehaald wordt, dan meld ik graag even dat ik ook wat gemerkt heb.