Los bericht bekijken
  #30  
Oud 30 december 2008, 03:34
zonnetje's schermafbeelding
zonnetje zonnetje is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 oktober 2008
Locatie: Utrecht / Wanadoo Cable
Berichten: 53
Standaard

Na maanden probleemloos met mijn instellingen mail opgehaald en verstuurd te hebben, lukte dat zonder enige waarschuwing van Ziggo vanaf vanmiddag ineens niet meer. Omdat het probleem vannacht nog niet opgelost was ben ik verder gaan zoeken en kwam ik gelukkig dit forum tegen.

Mijn dank dus aan jullie dat ik nu weer bij mijn mail kan. En ik hoop dat Ziggo volgende keer het fatsoen heeft om (mij) te waarschuwen als er instellingen veranderd moeten worden om bij je mail te kunnen komen. Ik vind dit echt niet kunnen. En aangezien ik niet de enige ben, die dit is overkomen, mag Ziggo in dit geval best de hand in eigen boezem steken.

En dat het vanaf het begin zo had gemoeten is geen excuus. Van begin af aan is het bij mij net zoals bij zovelen gelukt met alleen gebruikersnaam en vanaf afgelopen middag bij mij en bij sommigen nog iets eerder kan het ineens niet meer en moet het hele emailadres er staan. Niet meer dan normaal dat je mensen dan eerst waarschuwt, zodat ze hun instellingen kunnen aanpassen....