Los bericht bekijken
  #11  
Oud 29 december 2008, 19:45
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wimmie43 Bekijk bericht
Volgens het MGV bestuur (heb geen idee wat het is c.q. wat het zou moeten zijn) mag je geen NEGATIEVE post plaatsen over ZIGGO, want dat zou nadelig voor hun contacten met ZIGGO, ja an me hoela, wat is dit dan voor forum ? om ZIGGO op te hemelen en alle risico's die ze genomen hebben met de fusie maar te vergoeilijken zonder een PLAN B, 200 man op marketing, en hoeveel probleem oplossers ? (geen blik afzeikers van Tempo Team na 30 min. cursus) er schijnen zeker 50.000 opzeggingen te zijn, ga zo door ZIGGO.
MGV : Heel kort door de bocht : Zet zich in voor de belangen van de klanten van Ziggo. Waar Ziggo en de klant er niet samen uit komen, bemiddelt de MGV. MGV houdt in de gaten wat er leeft onder de klanten en probeert deze wensen bij Ziggo gerealiseerd te krijgen.

Vertel mij hoe je als MGV moet weten wat er leeft als er niet negatief geschreven zou mogen worden. Wat wij slechts vragen is dat het op fatsoenlijke toon gebeurt. Daarbij gaat het niet alleen maar om Ziggo, maar om de omgangsvormen op dit forum. Wat wij als MGV proberen is om de verhalen van en naar 2 kanten te nuanceren. Mensen die geëmotioneerd zijn blijken dit nogal eens moeilijk te accepteren. Als je niet precies zegt wat in hun straatje past dan deugt het niet.

Dat Ziggo bepaaldelijk niet wordt opgehemeld, of dat wij dit niet zouden toelaten moge blijken uit wat je zoal op dit forum leest. Ik kom bijna geen pagina tegen waar dit niet uit zou blijken.

Het enige waar je ons heel incidenteel voor ziet waarschuwen is als wij denken dat men zijn eigen glazen aan het ingooien is. Dat doen wij echter openlijk als onderdeel van de discussie. Me dunkt dat wij iets meer ervaring hebben met het omgaan met Ziggo dan de gemiddelde klant.

Dat wij een en ander zouden vergoelijken is een absurde veronderstelling en volkomen uit de lucht gegrepen.
__________________
BenJ