Los bericht bekijken
  #21  
Oud 29 december 2008, 17:49
Ziggofan's schermafbeelding
Ziggofan Ziggofan is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 1 april 2008
Locatie: Cogas-gebied Almelo / @home - Ziggo
Ziggo Internet: Z2 internet
DTV: Nokia
Berichten: 354
Standaard

Naar mijn mening zijn de forumregels erg duidelijk. De mods laten best veel toe, binnen de bandbreedte van de regels. Ik las net nog een bericht dat we volgens een forumlid niet negatief mochten doen over Ziggo. Kijk dat is kritiek van de koude grond. Natuurlijk mag je vertellen dat Ziggo zus of zo niet goed doet, maar dan wel netjes.

Ook ik ben niet "Roomser dan de Paus", ook ik laat me wel eens gaan "in the heat of the moment". Soms val je bewust of onbewust in de herhaling of je bijt je vast in een 'ziggoprobleem' dat je willen en wetens wil oplossen en soms te veel en te vaak hetzelfde post.

Het is in alle gevallen goed dat er moderators zijn die hier waken. Er zijn nogal wat leden die bewust hier relletjes schoppen tov andere leden of moderators. Leden die bewust het forum of de mods kapot willen maken. Ik hoop van ganze harte dat de mods hun werk blijven doen (en dat ook kunnen blijven doen) en roep dan ook een ieder op om op een gezonde manier te discussieren en van mening te verschillen zonder meteen op de man/vrouw te spelen of zonder de forumregels te overtreden.

Fijne feestdagen nog aan een ieder