Los bericht bekijken
  #3  
Oud 29 december 2008, 17:19
rijpkema's schermafbeelding
rijpkema rijpkema is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 29 december 2008
Locatie: Nieuwerkerk aan den IJssel Casema
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
- De TV zul je zelf moeten kiezen
- Er is momenteel nog maar 1 ontvanger beschikbaar die ook HD kan opnemen, de Cisco 8455, zie hier in dit forum. Deze ontvanger is ook geschikt voor interactieve TV. Hij heeft nog wel kinderziektes.
- Er komt in het eerste kwartaal van 2009 nog een tweede HD ontvanger met ingebouwde harddisk-recorder beschikbaar. Dit is een ontvanger van Humax. Meer daarover is hier te lezen. Dit is alleen een HD ontvanger en dus geen interactieve TV.

Inderdaad is een ontvanger die zelf kan opnemen het handigste. Als je een losse HD ontvanger en een losse harddisk-recorder op elkaar zou aansluiten heb je allerlei bijkomende problemen zoals het opstarten van de 2 toestellen als je wilt opnemen, en het feit dat je dan niet in HD kwaliteit kunt opnemen.

Persoonlijk denk ik dat je beter dus een paar maanden kunt wachten met de aanschaf van een HD-PVR tot dat de Humax op de markt is, dan kun je een goede vergelijking maken. Als je daar niet op kunt wachten dan is de Cisco de enige optie. Maar lees wel eerst het forumdeel over de Cisco eens door voordat je overgaat tot aanschaf.....
Cees,

Dank je wel voor je reactie. Het wordt nog even wachten dan. In tussentijd zoek ik even door wat de PC oplossingen zijn.

Groetjes,

Edwin