Los bericht bekijken
  #27  
Oud 29 december 2008, 15:50
no-bit's schermafbeelding
no-bit no-bit is offline
Member
 
Geregistreerd: 16 december 2008
Locatie: Hertogenbosch @Home-Ziggo
Ziggo Internet: Internet Z2
Berichten: 32
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Brammetje Bekijk bericht
Zelfs in de aanmeldingsbrief die je krijgt met je activatiecodes staat dat je het volledige adres in moet voeren, maar goed, dat weet iedereen natuurlijk al
Er zijn vele personen die al zo lang lid zijn van Ziggo (@home) die niet eens meer weten of ze ooit een aanmeldingsbrief kregen. Ik heb bijvoorbeeld die vergeetachtige ziekte van manheimer en vergeet dus echt alles.

Dat je nu moet gaan inloggen met je email-adres is inderdaad handig, zo ook voor de kwaadwillende die weten aan het email adress al gelijk welke inlog naam juist is en hebben ze al 50% te pakken. Default hadden hele volkstammen bij @home als wachtwoord de geboortedatum en die werd dan als wachtwoord ingesteld. Dat sommige Ziggo gebruikers nog steeds problemen hebben met inloggen is zeer vreemd, zelfs voor de kwaadwillende is het tegenwoordig makkelijker gemaakt.

Die mail met als onderwerp Belangrijke mededeling over inloggen met uw e-mailadres kreeg iedereen zoveel dat Ziggo het ook verdient om op die spamblock list geplaatst te worden.