Los bericht bekijken
  #22  
Oud 29 december 2008, 14:25
raymond's schermafbeelding
raymond raymond is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 april 2005
Locatie: Rijswijk / Prolocation
Berichten: 1.082
Standaard

Hi!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door OmeJoop Bekijk bericht
Erger nog de monteur die het hier namens Ziggo aangelegd heeft, heeft het zo ingesteld... Gelukkig weet ik de weg naar dit forum en werkt het weer!

Geen goede beurt van Ziggo... in mijn geval voor het eerst
Welke monteur? Een monteur is iemand die bij de mensen thuis bijvoorbeeld een kabelmodem komt installeren. En monteur stelt normaal geen e-mail boxen in, en is kennelijk maar goed ook, want is blijkbaar ook nog eens niet goed ingesteld dan Een van de redenen is dat als de monteur het insteld is dat hij dan je password van de mailbox weet. Wat nooit de bedoeling kan zijn. Lijkt mij geen veilig gevoel.

Of je het wel of geen goede beurt vind, er is nooit verteld dat je zo in moest loggen, er is altijd, sinds begin ziggo verteld dat je met je volledige adres moest inloggen. Vervelend is dat sommige mensen dat niet lezen, of niet opnemen. Die zullen het nu moeten aanpassen. Maar het is niet dat het ooit zo bedoeld is geweest.

Je kunt je afvragen of je wellicht zelf iets verkeerd hebt ingesteld, wat in dit geval zo is.

In de handleidingen op de site is altijd geproken over inloggen met volledige e-mail adres. Er zijn diverse (e-)mailings over uitgestuurd maar ook die lezen veel mensen niet.

Een forum kennelijk wel.

Bye,
Raymond.

Laatst gewijzigd door raymond; 29 december 2008 om 14:43