Los bericht bekijken
  #20  
Oud 28 december 2008, 13:41
FJRobert's schermafbeelding
FJRobert FJRobert is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 30 augustus 2008
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 308
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vinnie-terranova Bekijk bericht
je betaalde bij @home altijd al 15,90 per maand, dit is inderdaad voor je kabelaansluiting. Als je nog nooit 15.90 betaald hebt, dan is dit nog met terug wekende kracht te incasseren als ze daar achter komen. Het is je goed recht om je kabelaansluiting op te zeggen, dan heb je alleen geen, kabel tv, internet via de kabel, en telefonie via de kabel meer......als je daar geen problemen mee hebt zou ik zeggen lekker opzeggen.

Zoals eerder al gezegd, je gaat niet ineens 16.25 meer betalen, je gaat 35 cent meer betalen, als je vanaf 1 januari wel 16.25 meer moet betalen, dan heb je (misschien zonder opzet) een betalingsachterstand van 15.90 x aantal maanden niet betaald.

Het gebeurt wel vaker dat een kabelbedrijf door een administratieve misser (waar ziggo ook goed in is) ''vergeet'' 15.90 van je rekening af te schrijven, maar het is natuurlijk ook je eigen verantwoordelijkheid om te controleren of je betaald voor de diensten die je afneemt bij een bedrijf.
Dit ligt geheel aan de overeenkomst die men destijds heeft afgesloten en ondertekend. Wanneer hierin staat dat er alleen betaald hoeft te worden voor internet en telefonie, heeft Ziggo het nakijken. Check jullie overeenkomst eens!