Los bericht bekijken
  #17  
Oud 27 december 2008, 18:10
vinnie-terranova's schermafbeelding
vinnie-terranova vinnie-terranova is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 maart 2008
Locatie: (Oude) Ziggo-gebied
Ziggo Internet: Alles-in-1 "Horizon connect & play Max''
DTV: Horizonbox
Berichten: 955
Standaard

je betaalde bij @home altijd al 15,90 per maand, dit is inderdaad voor je kabelaansluiting. Als je nog nooit 15.90 betaald hebt, dan is dit nog met terug wekende kracht te incasseren als ze daar achter komen. Het is je goed recht om je kabelaansluiting op te zeggen, dan heb je alleen geen, kabel tv, internet via de kabel, en telefonie via de kabel meer......als je daar geen problemen mee hebt zou ik zeggen lekker opzeggen.

Zoals eerder al gezegd, je gaat niet ineens 16.25 meer betalen, je gaat 35 cent meer betalen, als je vanaf 1 januari wel 16.25 meer moet betalen, dan heb je (misschien zonder opzet) een betalingsachterstand van 15.90 x aantal maanden niet betaald.

Het gebeurt wel vaker dat een kabelbedrijf door een administratieve misser (waar ziggo ook goed in is) ''vergeet'' 15.90 van je rekening af te schrijven, maar het is natuurlijk ook je eigen verantwoordelijkheid om te controleren of je betaald voor de diensten die je afneemt bij een bedrijf.

Kortom: Je hebt misschien ''geluk'' gehad dat je nooit voor je kabelaansluiting hebt hoeven betalen, maarja.... nu wordt het dan het bedrag dat een ieder huishouden moet betalen voor haar kabelaansluiting, en als je dat niet wil, moet je ook geen diensten van dat bedrijf afnemen. Sterker nog, het kan dan niet eens.

Ik zou zeggen, sterkte met Digitenne en ADSL! (vergeet geen abbo voor je telefoonaansluiting bij kpn te betalen)
__________________
Greetz Vinnie
ZIGGO IS HET
@HOME BLIJVEN WE