Los bericht bekijken
  #201  
Oud 27 december 2008, 16:16
gamelover's schermafbeelding
gamelover gamelover is offline
Member
 
Geregistreerd: 15 juli 2008
Locatie: vlodrop home
Ziggo Internet: Alles in 1 plus
DTV: Humax
Berichten: 88
Standaard

Ik vind inderdaad dat de helpdeskmedewerkers toch een beetje beschermd moeten worden.Ikzelf ben ook niet altijd evengoed geholpen door de hd van Ziggo zelf, welcome to the real world allemaal.
En ik kan me voorstellen dat de helpdesk medewerkers bij Ziggo ook niet altijd met blijdschap de mensen moeten vertellen dat ze niet geholpen kunnen worden, tenminste niet direkt.
Ikzelf ben wel perfect geholpen door medewerkers van de klantenbalie in Maastricht, los van het feit dat buiten hun schuld om nog van alles mis is gegaan en nog wel mis zal gaan.
Dat is het nadeel van een fusie van de omvang Ziggo.
En ik ben weggegaan bij Orange vanwege de vele problemen, dus idd is Ziggo niet de enige provider met problemen.Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MegaMad Bekijk bericht
Goh, ik heb dit soort berichten al zo vaak gezien, maar dan met ipv Ziggo andere namen als Casema, Chello, Wanadoo, UPC, Orange, KPN, Planet, ....
En heeft het ooit gewerkt?: Nee!

En de opmerking over 'afscheep medewerker' vind ik beledigend voor al die 1e/2e en 3e lijns helpdeskers die wél hun best doen bij al die bedrijven waar Hypochonder (gelukkig) niet gewerkt heeft!

Ik hoop dat de naijleffecten van de fusie naar Ziggo begin komend jaar onder controle zijn en iedereen krijgt waar hij/zij recht op heeft!

Ik wacht vol spanning op de monteur, de 30e....!