Los bericht bekijken
  #12  
Oud 27 december 2008, 10:20
johan_rene's schermafbeelding
johan_rene johan_rene is offline
Member
 
Geregistreerd: 31 maart 2008
Locatie: alphen aan den rijn
Ziggo Internet: ziggi z3
DTV: samsung DCB9401R en Humax ipvr-9200c
Berichten: 55
Standaard

duh alweer foutjes bij gum ziggo Puff om hoofdpijn van te krijgen maar ja.

Mijn moeder wou ook graag digitaal in huis dus hier in Alphen aan den rijn was ook die actie na mijn moeder samen met mij die kaart in gevuld en wat blijk inderdaad ze kreeg geen digitaal decoder. Ik na 3 weken weer gebeld die muts in haar pc gekeken en nee hoor niet te vinden, Ze kan voor mijn moeder eentje bestellen voor 15 euro ik vroeg haar zijn daar geen kosten aan verbonden nee niet alleen 15 euro ik zij, oké doe maar
en wat blijk ik die kast op gehaald en installeert een week later kreeg me moeder een brief van ziggo dat ze een kast op kon hallen bij de witgoedboer. Ze heeft er al een. Ik gebeld naar ziggo en alles uitgelegd toen zij die meneer oké stuur die je nu thuis heb terug en die bij de witgoedboer ophalen. oke zo gezegd zo gedaan. Begin december kreeg me moeder een rekening van ziggo overal dubbel van dus de volle mep dat ze alle twee de decoders gekocht zo hebben pff ik word even niet goed van ziggo hoor sorry voor me taal gebruik maar ik ben niet blij.
Ik weer gebeld met ziggo elke keer ongeveer 20 minuten aan de lijn voor ik ooit iemand gesproken te hebben en weeeeer alles uit gelegd en toen kreeg ze al haar geld terug want me moeder betaalt automatische ik nooit.
Eerst afhalen dan de rekening overzichtin huis hebben.
maar nu na twee maanden is het op gelost.Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mwoe Bekijk bericht
Heb op 15 augustus een brief + antwoordkaart van Ziggo ontvangen.
Mooie actie om voor 15 Euro een digitale ontvanger plus smartcard te krijgen. Antwoordkaart moest voor 7 september opgestuurd worden. Heb dit uiteraard reeds ruim voor deze datum gedaan (eind augustus). Tevens in de brief door Ziggo aangegeven dat je na ongeveer 3 weken een waardebon krijgt waar je dan voor 15 Euro bij de plaatselijke witgoedhandel (die je zelf hebt aangegeven) de boel op kunt halen.
Je raadt het al: zitten nu 1,5 maand verder en nog niets.

Meerdere mensen dit probleem?
(Woonplaats:Veenendaal)