Los bericht bekijken
  #55  
Oud 27 december 2008, 07:41
Jdd's schermafbeelding
Jdd Jdd is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Ziggo (Casema)
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra
DTV: 9401 | Alphacrypt 3.19 (W4000)
Berichten: 1.087
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door arendre Bekijk bericht
Ik denk dat de meeste mensen het alleen gaan gebruiken als vervanger voor de video om programma's op te nemen als ze er niet zijn, of als er meerdere programma's zijn die men wil zien. Deze zullen toch vrij kort achter elkaar bekeken worden. Dan is de ruimte nog niet zo'n beperking. En alleen HD uitzendingen kunnen in HD opgenomen worden. Aangezien het aanbod in HD nog beperkt is, zal dat ook nog niet zo'n probleem zijn.
De huidige video gebruikt men ook om kleinzoon pietje op te nemen die als paling zanger zijn minutje op tv heeft. Dit soort dingen wil met toch ook graag bewaren.
Of die ene serie die atijd doordeweeks om midernacht komt, vele nemen een hele reeks op en gaan vervolgens een zondagje zitten. Oeps pvr vol en een HD wissel je niet zo makkelijk als een videoband.

pvr's hebben gewoon netwerk verbinding nodig. Wat er nu gebeurd is dat men technisch bezig is om de gebruikers functionaliteit die de consument nu geniet in te perken, om vervolgens deze digitaal weer als diensten voor veel geld aan te bieden.