Los bericht bekijken
  #5  
Oud 26 december 2008, 15:51
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.453
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mysha Bekijk bericht
Bedankt voor de reacties.

Storing was alleen bij mij en alleen op de groep met het modem was de stroom eraf.
Ik heb alles wat ik zelf kan al geprobeerd (ik ben systeembeheerder) en anders had de uitvullijst van de 1e lijns ziggo medewerker mij er wel op gewezen.

In mijn geval komt hij tot het online lampje die blijft knipperen en na een tijdje begint hij weer opnieuw met de procedure.
Het lijkt me dat ze gewoon een monteur voor je moeten inplannen die bij je thuis de situatie bekijkt. Deze heeft altijd een nieuw modem bij zich wat hij kan omwisselen als het nodig mocht zijn. Ze zouden je ook een ander modem kunnen opsturen. Het is erg verdacht dat dit precies gebeurd is na een spanningsuitval bij je thuis, dus daarbij zal het modem misschien defect geraakt zijn.

Ik neem aan dat je zelf wel gecontroleerd hebt of er geen andere problemen kunnen zijn, zoals losse coax kabels of bijvoorbeeld een actieve versterker die er nog tussen zit en die het misschien niet (goed) meer doet na de spanningsuitval ?

Dus ik zou je adviseren de helpdesk opnieuw te bellen en niet een klachtenformulier in te vullen, want voordat die behandeld worden duurt erg lang. Vraag de helpdesk om een monteur of een ander modem of laat je terugbellen door de technische dienst als ze dit zelf niet kunnen toezeggen. Spreek een termijn af waarbinnen je teruggebeld wordt, dan kun je hier later eventueel op terugkomen als je niets hoort.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....