Los bericht bekijken
  #1  
Oud 26 december 2008, 13:24
Mysha's schermafbeelding
Mysha Mysha is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 december 2008
Locatie: @home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Arris modem
Berichten: 4
Standaard Huidige doorlooptijden storingen modem?

Hallo iedereen,

Momenteel heb ik een storing aan mijn modem (komt niet online) door het uitvallen van de stroom.

Zaterdag 13-dec: valt de stroom uit waardoor mijn modem (internet en telefonie uitgaat. Na het weer aanzetten komt hij niet meer online. Storing gemeld bij Ziggo. Medewerker zegt dat het probleem binnen 3 a 5 dagen verholpen zal zijn. Zelf de webinterface van het modem (Arris) bekeken. Log zegt dat het modem maintenance nodig heeft, maar geen ontvanger heeft voor zijn request.

Donderdag 18-dec: Geen reactie gehad en modem nog offline. Het is werkdag 4 dus een klachtenformulier verstuurd bij iemand anders.
Ook s'middags nog even gebeld en de medewerker weet mij te vertellen dat het zo druk is (Geeft toe dat de technische dienst onderbemand is) dat het 5 a 10 werkdagen gaat duren. Storing is in behandeling bij technische dienst. Zij heeft verder geen info.

Maandag 22-dec: Gebeld of er al iets gedaan was. Het enige dat de medewerker mij kon vertellen is dat het in behandeling is. (Hij zei dat, dat betekende dat de call geopend was) Hij kon geen contact met de technische dienst leggen voor verdere informatie.

Dinsdag 23-dec: Reactie op klachtenformulier. Natuurlijk hebben ze de klacht niet gelezen en een standaard antwoord op een vraag verstuurd waarin staat dat ze ernaar streven binnen 3 dagen na melding storing de problemen opgelost te hebben, maar dit helaas in een aantal gevallen niet kunnen realiseren.

Wat moet je nog geloven na 3 contacten 3 verschillende doorlooptijden gehoord te hebben?

Inmiddels zijn wij 13 dagen oftewel 8 werkdagen verder. Er is kennelijk geen enkele communicatie over de status van de storing mogelijk aangezien niemand behalve de technische dienst weet wat de status is.

Mijn vraag is of er iemand recentelijk een gelijksoortige ervaring heeft gehad en mij kan vertellen hoe lang het duurde voor er daadwerkelijk actie werd ondernomen door de technische dienst en hoe lang het daarna duurde voordat het probleem opgelost was?