Discussie: Vraag: internet beveiliging van ziggo
Los bericht bekijken
  #6  
Oud 26 december 2008, 13:03
nibble's schermafbeelding
nibble nibble is offline
Member
 
Geregistreerd: 15 juli 2004
Locatie: Hoofddorp/Multikabel/Ziggo
Ziggo Internet: Connect&Play Max
DTV: Horizon/CI+/Philips 39PFL4208H
Berichten: 58
Standaard F-Secure

Ik heb een paar maanden geleden al zoveel problemen met F-Secure gehad. De computer reageerde op het laatst nergens meer op. Na verwijdering van F-Secure waren alle problemen voorbij.
Niet installeren dus of meteen verwijderen!!!
Onderstaand mijn bericht op dit forum van mei of juni j.l.:
--------------------------
Dit is mijn eerste bericht op dit forum (op welk forum dan ook). Mijn probleem is het volgende: F-Secure gedownload, na ontvangst per brief van de activatiecode programma ge´nstalleerd. Tijdens installatie geen foutmeldingen gehad. Na installatie bericht dat alles beveiligd was. Maar het incoontje in de system-tray staat maar te knipperen met een rood
uitroeptekentje.
Na het programma geopend te hebben staat er bij de Status:
Virusdefinities zijn zeer oud. Automatische updates staat op
Aan, maar ervoor weer een knipperend geel uitroeptekentje. In het bijgehouden log wordt om de 5 seconden een bericht geplaatst dat het downloaden van F-Secure IDS-update 2008-03-17_01 is mislukt en ook de F-Secure News-update laat het afweten. Alle andere downloads waren wel gelukt en ge´nstalleerd.
Op mijn tweede computer werkt het programma zonder problemen.
Ik heb F-Secure maar weer verwijderd van de computer maar wil toch wel graag weten wat er nu eigenlijk fout gaat. Probleem ook per e-mail bij de Klantenservice gemeld, ontvangstbevestiging gekregen, maar het antwoord zal nog wel lang op zich laten wachten. Vandaar mijn bericht hier op het forum.
-------------------------
Nibble