Los bericht bekijken
  #3  
Oud 25 december 2008, 09:08
BertK's schermafbeelding
BertK BertK is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 april 2008
Locatie: Kerkrade / Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra / Netgear WNDR3700 / CISCO EPC3925
DTV: 2x CAM CI+
Berichten: 3.158
Standaard

Ik zal proberen het uit te leggen:

Ik heb in Augustus Alles in 1 Extra aangevraagd. Ik had telefoon van KPN en heb ook kort na de aanvraag een mededeling van KPN ontvangen dat er een aanvraag bij hun binnen was voor nummer portatie.

De Decoder was binnen enkele dagen binnen en ik heb meteen de kaart ingevuld dat ik gewoon Digitaal Basic wil hebben ZONDER extra pakketten. Omdat ik geen Telefoniemodem heb zat ik erop te wachten maar het wou maar niet komen. Verschillende keren met Ziggo gebeld waar de modem bleef en het bleek dat een medewerker niet goed had opgelet en het modem naar mijn buurman had gestuurd die toevallig dezelfde achternaam heeft. Enkele dagen later krijg ik van KPN het bericht dat de nummerportatie van Ziggo uit gecanceld was.

Na weer enkele uurtjes aan de telefoon met Ziggo Helpdesk en door heel veel goede hulp hier op het Forum kwam eindelijk het goede Modem en na aansluiten heb ik probeert te bellen en het ging meteen en het werd ook mijn KPN nummer op de nummerweergave weergegeven.. Ik heb toen alle bijbehorende papieren ingevuld en meteen opgestuurd.

Nu zat ik weer op KPN te wachten dat ze mijn nummer officieel vrijgeven.
Op 6 November was het dan zover.. KPN heeft het contract beëindigt en na omzetten van de telefoon kon ik meteen ook via Ziggo bellen en gebeld worden.

Dus Mijn Telefoon werkt en ik heb ook mijn oude nummer!!

Zover Zo goed... Inmiddels was de omzetting van @Home klanten klaar en ik kon inloggen op Mijn Ziggo. Er staat onder mijn producten dat Ik Internet Z3 heb en voor de tweede Smartcard was Digitaal-Totaal actief.
Bij de Facturen kon ik zien dat alleen TV-Z1 van 15,90.- en het Digitaal Totaal van 9,95.- werd berekend.. Ik betaal dus geen Internet en kan ook niet zien wat de telefoonkosten zijn.

Ik ben nu sinds September bezig om dit goed te krijgen maar het wil maar niet lukken...ieder keer krijg ik het antwoord Helaas kunnen wij dit wegens een beperking in ons systeem nog niet doorvoeren, omdat er een probleem is met uw nummerbehoud aanvraag

Dus je begrijp het nu??? Zolang dat probleem in de Administratie met het nummerbehoud niet is opgelost gebeurd er niets met mijn klachten..
Digitaal -Totaal blijft aanstaan.. wat ik helemaal niet wil
Ik kan niet klagen als mijn Internetsnelheid te laag is want het staat nog op Z3
Mijn facturen zijn te laag en ik zie geen telefoonkosten en strakjes moet ik natuurlijk alles in 1 keer betalen met terugwerkende kracht September.

Straks als alles is omgezet dan rekenen ze natuurlijk Alles in 1 extra vanaf September en dan kan ik weer kijken dat ik reeds betaalde TV kosten terug krijg.. Dat ik het bedrag van het ongewenste Digitaal Totaal terug krijg en nu ook nog de 0,35.- cent voor TV Z1 want er is een verhooging vanaf Januari maar niet voor Alles in 1 pakketten.

PS.. De buurman was zo happy met het nieuwe modem dat hij ook maar meteen een alles in 1 heeft aangevraagd.. vreemde vond hij alleen dat hij na aanvraag weer een nieuw modem kreeg.. toen heeft die dat foutief ontvangen modem maar teruggestuurd.