Los bericht bekijken
  #332  
Oud 24 december 2008, 12:33
Dubz's schermafbeelding
Dubz Dubz is offline
Member
 
Geregistreerd: 8 december 2008
Locatie: IJmuiden/Multikabel
Ziggo Internet: All-in-one
Berichten: 45
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Je moet je eerst even in de techniek verdiepen voordat je als een blaaskaak dingen gaat roepen die onzin zijn. Wat voor bewijs?

Verder stoor ik me er nogal aan dat jij iedereen maar loopt te beschuldigen van van alles en nog wat. Als je echt Cisco expert geweest zou zijn dan wist je wel beter wat hier aan de hand is !!

Het is ONMOGELIJK dat er packetloss optreed als je ACHTER de hop die jij verdenkt een lagere packetloss ziet.

En ACHTER de door jou verdachte hop was maar 1 procent packetloss !! Dus duidelijk bewijs dat juist zo goed als geen packetloss optreedt op de hop asd-tr0409. Deze router die jij zogenaamd verdenkt reageert gewoon niet op ICMP verkeer als hij iets anders wil doen, dat is zo ontworpen. Je kunt wel programma's als WinMTR willen gebruiken, maar dan moet je ook weten wat je doet.

Ik zal maar verder niet ingaan op het zogenaamd niet onafhankelijk zijn van ons, zo'n uitspraak van jou zegt meer over jezelf. Met zo'n manier van reageren werk je juist averechts, want er is geen techneut van welk bedrijf die jou serieus neemt als je op zo'n toon te keer gaat.

Dan heb ik meer respect voor die vele andere mensen die hier wel op een normale manier rapporteren wat er mis ging bij hen. Door al die meldingen hebben wij de Ziggo techneuten die er aan werken de juiste richting op kunnen sturen waardoor het probleem voor de meeste mensen nu blijkbaar verdwenen is.
Ga mij dan nu alstjeblieft uitleggen waar het probleem ligt Want tja, ik blijf nu eenmaal lagspikes hebben tot in tokyo, sinds gisteren
En laat dit probleem nu precies hetzelfde zijn als het voorgaande
en laat de WinMTR er nu precies hetzelfde uitzien als de voorgaande in het IJmuiden topic. Nogmaals Cees , ik twijfel niet aan je feitenkennis, ik twijfel aan de juistheid van de theorie op zich.

Ik ben redelijk simpel. Ik zeg, ik heb een verbinding,

Bij spel X ga ik van A naar C

A = static (ziggo)
B = Dynamic (buiten Ziggo)
C = Hangt af van X, maar is Static (gameserver)

Bij elke willekeurige invulling van X heb ik last van zware lags, spikes en random DC's. Ik laat voor het gemak even weg of het packetloss betreft of iets anders.

Ik kan dus B en C niet de schuld geven, want deze routeringen lopen anders per X.
Blijft A over.

Wat meer wil je nog ? En als dan duidelijk blijkt, dat ik in de week dat ik GEEN problemen meer had, op alle hops naar de server 0% packetloss te vinden was en nu opeens weer 10% op een CORE. Wel , dan ben ik blijkbaar zo dom :>
Dus leg het me uit! Waar ligt m'n probleem Cees. En niet alleen die van mij, maar een andere gast die ook Ziggo heeft en 3 straten verder woont (andere eerste hop) heeft precies weer diezelfde problemen !

Go for it Cees, go for it.