Los bericht bekijken
  #320  
Oud 24 december 2008, 10:37
Dubz's schermafbeelding
Dubz Dubz is offline
Member
 
Geregistreerd: 8 december 2008
Locatie: IJmuiden/Multikabel
Ziggo Internet: All-in-one
Berichten: 45
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tja Bekijk bericht
Wat Cees bedoelt, is dat de echte packetloss op een router nooit hoger kan zijn dan de packetloss op hops verderop in de trace. In dit geval is de packetloss op de hop na de asd-tr0409-cr101-ae14-10.core.as9143.net maar 1%, wat inhoud dat de echte packetloss op de asd-tr0409-cr101-ae14-10.core.as9143.net nooit meer dan 1% kan zijn.
Luister vriend, ik zal je even bij de tijd brengen.

3 weken terug, kregen we op de 3 december, massaal spikes en packetloss in IJmuiden.
- Ziggo heeft toen na elke dag, voor een week, 2 keer te hebben gebeld en doorgeramd te hebben, de router weggehaald waar packetloss na/op verscheen. Ook dat was een core.
- Toen deze router weg was, had ik spontaan nergens meer last van. Ook de meters waren schoon en op 0. Niet 1, nee 0<--
- Nu vergelijk ik die meters en ze zien er godvolbommen gewoon hetzelfde uit weer!
- Wat IK dus bedoel, is dat ik NIET m'n cisco boeken er bij ga pakken om dit te verklaren, maar dat het probleem WEDEROM in het netwerk van Ziggo ligt.

Ik wordt zo gigantisch irritant van dit onafhankelijk gebruikers forum, waar voornamelijk alles bij Ziggo wordt weggehouden.

Wij hebben WEER dezelfde problemen en ik heb WEER winmtrs met packet loss.
Ik heb deze week elke dag bijgehouden of we weer last kregen en sinds 2 dagen wordt het weer steeds erger. Jullie kunnen me wat, het probleem is Ziggo. Diem erge had nooit mogen gebeuren, want we komen nu terecht in een tijdperk van ondergelopen capaciteitsvermogen. Te veel op te weinig capaciteit. /gg Ziggo.